![]() |
|
|
#11 |
|
Nieuw Lid
|
V Naardenu je muzeum J.A.Komenskeho. A je to asi pul hodky vlakem z Utrechtu. A do Amsterdamu to taky neno daleko.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Lid
|
Citaat:
Ahoj uzlinko! O zadnych strankack, kde zjistis, jak dobra je rodina nevim, ale myslim, ze se muzes juknout i sem (samozrejme, ze se tam musis taky registrovat) http://www.aupair-world.net/ Delam taky au-pair a svoji rodinu jsem nasla tady. Co se tyce rodicu jsou v pohode, ale deti opravdu nic moc, proste rozmazleny spratci. Ja si ale bohuzel nemohla mezi rodinama moc vybirat, protoze bydlim v mensim meste a chtela jsem zustat doma se svym pritelem, takze jsem vzala tu, co byla nejbliz. Preju hodne stesti pri hledani. Eva |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Nieuw Lid
|
To je fakt.
Nejprve jsem byla u holandske rodiny. A byla to hruza. A ted mam rakousko/nemeckou rodinu a jsou super. Holandani jsou hodne namysleni. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Nieuw Lid
|
Taky jsem si nasla rodinu pres tuhle stranku. Nejprve jsem si nasla rodinu z Wassenaaru / tam jsem vydrzela mesic / a ted mam rodinu od Naardenu a tam jedu ve ctvrtek. A doufam, ze tam zustanu dlouho.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
chovaji se k tobe,jak k sobe rovnemu... nechapu,ze je rodice neumi naucit,jak se chovat.. (deti jsou obraz svych rodicu) |
|
|
|
|