![]() |
|
|
#31 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
ale stoji mi to za to a doufam, ze se dostanu az do zdarneho konce. so-fi cislo dostanu taky na gemeente? |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Actief Lid
|
Vite nekdo o kursu reci NL,ktery se studuje doma?Neumim si predstavit,jak bych se ucila sama doma rec?Hledala jsem na internetu nejake skoly pobliz meho bydliste a narazila jsem na toto.Napsali mi,ze je to studovani doma 9mesicu a na konci muzu obdrzet NT2,pokud uspesne slozim test.Jake je to tedy studovani doma?
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Actief Lid
|
ahoj veroniko.
ja delam nt2 ve skole a pracujeme s Nieuwe Buren. da se koupit i kniha Nieuwe Buren - thuisprogramma a je docela dobra je k tomu i cd z ktereho se ucime ve skole a je to skoro stejne, v knize je veskera gramatika a tak se to da... tady mas stranku,kde se to da objednat neni to ani drahe a co ja proberu ve skole za rok ty muzes mit doma hotove za par mesicu,kdyz budes sikovna...me zdrzuji pomali lide ve tride,i kdyz jsem v rychle skupine http://www.nederlandsalstweedetaal.nl/nieuweburen.htm da se k tomu koupit i slovnik stoji okolo 15 eu a vse je v holandstine,je taky moc dobry mam ho doma a k tomu je i cd a je tam i vyslovnost,takze super... a delala jsi uz www.taalklas.nl ?? to je pres net...zkus i tohle docela to pomuze (ze zacatku)
|
|
|
#34 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Pritel mi kdysi na zacatku objednal pres internet holandstinu pro zacatecniky (s nemeckym vykladem) + CD. To mi prislo dobry. |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Actief Lid
|
Ja jsem zacala s holandstinou vcera, uz bylo na case, jsem tady rok a az ted jsem se k tomu odhodlala. Mame super chlapa, mluvi na nas od zacatku holandsky, takze trosku sila, ale docela to jde. Je nas 5, z toho jedna uz holandstinu pro zacatecniky delala a my ostatni jsme vicemene zacatecnici. No uvidime, kam se za par mesicu dostaneme :-)
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ale zatim mi staci to co probirame ve skole...je to vyhoda chodit 4x do tydne...
|
|
|
|
#38 |
|
Actief Lid
|
Zkuste taky www.nt2examen.nl
najdete tam spoustu studijniho materialu s vysvetlenim v anglictine a mj. take DUTCH FOR BEGINNERS 12 LESSONS, zda se mi to celkem dobre, jsou tam vsecky zaklady...Jinak VEEL SUCCES! ![]()
|
|
|
|
#39 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
A to je prave asi tim, ze ve skole konverzujes se spoluzaky a profesorem, ale doma si nejakou tu konverzaci, i kdyz je to treba omilani jedne veci petkrat desetkrat moc neprocvicis. Leda ze bys do studia zapojila partnera , ale takovou tu konverzaci "na zvyknuti si"je asi lepsi prve procvicit s lidma na stejne jazykove urovni. Takze taky od pondelka zacinam se skolou, ale aspon tim, ze jsem se ucila doma, me vzali hned do vyssiho rocniku... , a doufam ze tam nebudou moc konverzacne popredu![]() |
|
|
|
|