|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#11 |
|
Lid
|
Ahoj Adame, dekuji za odpoved. Tvoje technika je uzasna, to opravdu musi fungovat. Jen ja sama jsem vzdy tak vystresovana, ze to zkratka nedokazu...urady nesnasim, no asi jako vetsina...
Ale moc dekuju, vzdy si na tvou radu vzpomenu a treba to zvladnu :-) Petulko, take dekuji, preji Ti hodne stesti, aby vse probehlo hladce. Volala jsem na ambasadu, podle toho co rikaji by to nemel byt problem...legalizovat pro ceske urady na stejne prijmeni...i kdyz v holandskem mate kazdy jiny. No ale to je tak vzdy, jakmile urednik zacne rikat, ze nic neni problem...na 100% tu nejaky bude! Drzim palce :-) |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
[quote=Guapa;155061]Otázka:
Ráda bych se zeptala, jak se to s vyřízením trvalého bydliště v Brne, popř. jeho zrušením. Musím si zažádat o jeho zrušení (zároveň se změnou občanského průkazu), pokud budu bydlet v Německu (vdám se)? Poté se trvalé bydliště automaticky přesouvá do Německa? Napr. ja jsem z Brna a mam trvaly bydliste jak tam, tak tady. Je to mnohem jednodussi, kdyz pak potrebujes neco vyridit. Tady uvadim holandskou adresu a v CR ceskou. Mam adresu u mamky a udelala jsem ji na poste i prukaz zmocnence, takze mi muze prebirat i doporucenou postu. Na magistrate mi taky doporucili nechat si ceskou OP. Pry to tak nema byt, ale spousta lidi to tak dela. A tech 500 Kc na popelnice, na to jeste mam. ![]() |
|
|
|
|
|