het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 05-12-05, 10:59   #51
VIP Lid

Beruska's avatar

Tak se prihlas sama pres IB Groep a budes to mit levnejsi. Treba si uctujou neco za zprostredkovani, i kdyz to se mi teda zda dost!
Normalne si pres www.ib-groep.nl vytiskni prihlasku a posli jim to.
PS: Budes delat programma I nebo II?
Oud 05-12-05, 11:27   #52
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Beruska schreef:
Tak se prihlas sama pres IB Groep a budes to mit levnejsi. Treba si uctujou neco za zprostredkovani, i kdyz to se mi teda zda dost!
Normalne si pres www.ib-groep.nl vytiskni prihlasku a posli jim to.
PS: Budes delat programma I nebo II?
no ja se jeste zeptam,proc je to tak drahy

ja budu delat II.
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-12-05, 19:02   #53
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
Je II hodne tezka??Jsem tady rok a pul a ted dokoncuju Holadstinu 3nieveau!!Myslite ze mam sanci nebo mam radsi jeste pockat?Mlucvim holandsky kazdy den ale bojim se spis o gramatiku a tak....
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-12-05, 19:08   #54
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Mouse schreef:
Je II hodne tezka??Jsem tady rok a pul a ted dokoncuju Holadstinu 3nieveau!!Myslite ze mam sanci nebo mam radsi jeste pockat?Mlucvim holandsky kazdy den ale bojim se spis o gramatiku a tak....
no slysela sem,ze docela i jo,od nas ze skoly ji delalo par lidi a ti co ji neudelali,neudelali luisteren
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-12-05, 08:57   #55
VIP Lid

Beruska's avatar

Mouse, jestli si to chces nejdriv zkusit nanecisto, podle meho je mozne si objednat vzorove testy domu.
Ja programma II mam, lehke to nebylo, ale dalo se to udelat. Pri psani muzes mit slovnik, takze napr. cleny si muzes zkontrolovat.
Oud 06-12-05, 10:42   #56
Nieuw Lid

Par prikladu pro statnici je uvedeno zde.
http://www.nt2puntnl.kennisnet.nl/staat/
pod Voorbeeldexamens. Ja jsem statnici delala v cervenci a stalo me to taky tech 50 Eur. Luisteren mi prislo nejlehci a nakonec mi dopadlo nejhur ze vsech casti, ale nastesti jsem zvladla vsechny. Co vim, tak vetsina lidi opakuje prave Luisteren.
Hodne stesti.
candy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-12-05, 17:51   #57
Volwaardig Lid

Ja delala statnice taky v cervenci a tezke mi to neprislo...mozna je to i tim, ze jsem nejprve delala zkousky niveau4 a to bylo mnohem narocnejsi (podle me). Jinak si myslim, ze s niveau3 se statnice daji taky zvladnout-stoji za to to zkusit!
Mimochodem me se poslechova cast taky neprve zdala jakz takz v pohode, ale vysledek jsem mela nejhorsi.

Jeste by me ted zajimalo, jak to doopravdy je s tema clenama- ja v tom mam obrovsky gulas a dost jsem se toho obavala u pisemne casti, ale pozdeji mi nekdo tvrdil, ze chyby ve clenech nejsou u statnic dulezite. Zajimalo by me, jak to teda doopravdy je?
Market is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-12-05, 09:01   #58
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
Dekuju za vsechny odpovedi...jeste si to budu muset rozmyslet...bud jit na 4 nebo rovnou 5 niveau anebo jit na trainings for statseexamen....no budu to muset jeste promyslet...poslechu bych se ani nebala ve skole mi jde vzdycky dobre a vetsinou zachytim vsechny odpovedi hned napoprve...kazdopadne diky moc za tu website kde muzes priklady stahnout jelikoz pokud bych si je chtela objednat stoji asi okolo 50 eur!!
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels