het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 24-11-05, 10:13   #21
Volwaardig Lid

Alice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
janicka36 schreef:
taky bych se chtela zeptat,jestli nekdo nevi,jak je to s maturitnim vysvedcenim,kde a jak si ho mam nechat overit,prelozit a ohodnotit???
vse uz vim,jen tohle mi vrta hlavou...
diky jana
Domluv si schuzku na CWI ,nemusis si nechavat nic prelozit,prelozi si to sami.
K porovnani meho vzdelani s holandskym jsem jim musela dat posledni vysvedceni ze zakladni skoly, vsechny vysvedceni ze stredni skoly + maturitni vysvedceni. A pak cekat 2 mesice na vysledek,ktery Ti poslou postou.
Alice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-11-05, 10:16   #22
Volwaardig Lid

Alice's avatar

Nationaliteit:
Tak Market byla rychlejsi...

Ja napriklad nemam pracovni povoleni v Holandsku,jenom karticku za 28 euro a vyridili to za me. Diplomy jsem neprekladala,ale je pravda ze si ted vzpominam,ze jsem mela maturitni vysvedceni overene Ministerstvem skolstvi a apostillou.
Alice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-11-05, 10:17   #23
Volwaardig Lid

Mrkni na www.idw.nl (Informatiecentrum DiplomaWaardering (IcDW))
Market is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-11-05, 10:22   #24
Volwaardig Lid

Citaat:
Alice schreef:
...

Ja napriklad nemam pracovni povoleni v Holandsku,jenom karticku za 28 euro a vyridili to za me. ....
Tak to je fajn, ze to jde i bez prac. povoleni! Me tehdy rikali, ze k tomu musim byt na CWI registrovana a ze zaregistrovat se muzu az kdyz mam pracovni povoleni
Market is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-11-05, 10:35   #25
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
jo no,ja to stejne nechapu...
volali jsme na ten urad(ted nevim jak se jmenuje) a tam nam dali termin na pristi ctvrtek na vyzvednuti vsech papiru...
nechapu,proc to trva tak dloho....je to fakt sila.
takze ted stresla cekam co bude...
myslela jsem,ze v cr je bordel,ale tady maji vetsi!!!!!!a to nejen v teto oblasti:snik:
janicka36 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-11-05, 12:33   #26
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:
Market on muj pritel ted dela v zahranici a smlouvu ma zatim na pul roku, tady se mu prace nedarila najit......

jani ja tu uklizim a hlidam deti a delam za barem a tak..... no a v cechach jsem byla marketing manager

Doufam ze se pritelovi brzo podari najit prace tady nebo nam otevrou pracovni trh..
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-11-05, 13:19   #27
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
coccinnele schreef:
Market on muj pritel ted dela v zahranici a smlouvu ma zatim na pul roku, tady se mu prace nedarila najit......

jani ja tu uklizim a hlidam deti a delam za barem a tak..... no a v cechach jsem byla marketing manager

Doufam ze se pritelovi brzo podari najit prace tady nebo nam otevrou pracovni trh..

to ja taky doufam,ze ten trh v kvetnu otevrou.
do te doby se budu srotit holandstinu
no uvidime ...nechme se prekvapit
Oud 01-12-05, 19:05   #28
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
dnes jsem byla pro eu dokument na radnici a tam mi ho bez problemu dali.
pak jsme museli do kerkrade me zapsat a tam pritel dostal papir,ze spolu zijeme atd.taky bez problemu.takze jsem napsana na jeho adresu
pak jsem se sla pod nej pojistit...nemela jsem vubec zadne problemy s vyrizovanim....
jen ted cekam na telefon na sofi cislo...tam nam rekla,ze potrebuji jen ten pas s tou nalepkou....
takze ted jsem happy,ze je vse ok...docela nechapu,ze to bylo tak easy.
super...
Oud 01-12-05, 22:06   #29
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
Tak to blahopreju!!Ja jsem se vsim tim zarizovanim v podstate taky nemela problemy!!Mimochodem ja nemam pracovni povoleni("pouze povoleni k pobytu)a na CWI mi vysvedceni prelozili!!Mela jsem cesky Gymnazium a porovnali to k holandskymu VWO...tak jsem happy
Jinak akorat napsali ze to bylo 4 lety...ale ja byla na osmiletym...a se zamerenim na Kulturu a umeni...a ja mela vseobecny bez zamereni...ale jim se to tak zdalo z predmetu z kterych jsem maturovala...ale hlavne ze je to VWO ne??Takze jestli mate nekdo osmilety gympl tak vite co muzete cekat Drzim palce s vyrizovanim!!!
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 02-12-05, 14:14   #30
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
a kde teda mam to vysvedceni poslat??nebo kde se mam informovat??a staci kopie?takze 2posledni ze zakladky a vsechny ze stredni??to je nejake divne..
me rekli,ze mam jakysi eu dokument nebo co....mam nalepku v pase a taky to stalo tech 28eu..,ale rekli mi,ze se stim pracovat nesmi...tak fakt nevim.
no uvidime,co vyridim s tim sofi cislem...
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels