![]() |
|
|
#21 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
K porovnani meho vzdelani s holandskym jsem jim musela dat posledni vysvedceni ze zakladni skoly, vsechny vysvedceni ze stredni skoly + maturitni vysvedceni. A pak cekat 2 mesice na vysledek,ktery Ti poslou postou. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Volwaardig Lid
|
Tak Market byla rychlejsi...
Ja napriklad nemam pracovni povoleni v Holandsku,jenom karticku za 28 euro a vyridili to za me. Diplomy jsem neprekladala,ale je pravda ze si ted vzpominam,ze jsem mela maturitni vysvedceni overene Ministerstvem skolstvi a apostillou. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Volwaardig Lid
|
Mrkni na www.idw.nl (Informatiecentrum DiplomaWaardering (IcDW))
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Actief Lid
|
jo no,ja to stejne nechapu...
volali jsme na ten urad(ted nevim jak se jmenuje) a tam nam dali termin na pristi ctvrtek na vyzvednuti vsech papiru... nechapu,proc to trva tak dloho....je to fakt sila. takze ted stresla cekam co bude... myslela jsem,ze v cr je bordel,ale tady maji vetsi!!!!!!a to nejen v teto oblasti:snik: |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Market on muj pritel ted dela v zahranici a smlouvu ma zatim na pul roku, tady se mu prace nedarila najit......
jani ja tu uklizim a hlidam deti a delam za barem a tak..... no a v cechach jsem byla marketing manager Doufam ze se pritelovi brzo podari najit prace tady nebo nam otevrou pracovni trh.. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
to ja taky doufam,ze ten trh v kvetnu otevrou. do te doby se budu srotit holandstinu no uvidime ...nechme se prekvapit ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Actief Lid
|
dnes jsem byla pro eu dokument na radnici a tam mi ho bez problemu dali.
pak jsme museli do kerkrade me zapsat a tam pritel dostal papir,ze spolu zijeme atd.taky bez problemu.takze jsem napsana na jeho adresu pak jsem se sla pod nej pojistit...nemela jsem vubec zadne problemy s vyrizovanim.... jen ted cekam na telefon na sofi cislo...tam nam rekla,ze potrebuji jen ten pas s tou nalepkou.... takze ted jsem happy,ze je vse ok...docela nechapu,ze to bylo tak easy. super... ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Actief Lid
|
Tak to blahopreju!!Ja jsem se vsim tim zarizovanim v podstate taky nemela problemy!!Mimochodem ja nemam pracovni povoleni("pouze povoleni k pobytu)a na CWI mi vysvedceni prelozili!!Mela jsem cesky Gymnazium a porovnali to k holandskymu VWO...tak jsem happy
![]() Jinak akorat napsali ze to bylo 4 lety...ale ja byla na osmiletym...a se zamerenim na Kulturu a umeni...a ja mela vseobecny bez zamereni...ale jim se to tak zdalo z predmetu z kterych jsem maturovala...ale hlavne ze je to VWO ne??Takze jestli mate nekdo osmilety gympl tak vite co muzete cekat Drzim palce s vyrizovanim!!! |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Actief Lid
|
a kde teda mam to vysvedceni poslat??nebo kde se mam informovat??a staci kopie?takze 2posledni ze zakladky a vsechny ze stredni??to je nejake divne..
me rekli,ze mam jakysi eu dokument nebo co....mam nalepku v pase a taky to stalo tech 28eu..,ale rekli mi,ze se stim pracovat nesmi...tak fakt nevim. no uvidime,co vyridim s tim sofi cislem... ![]() |
|
|
|