![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
ja bych chtela taky lepsi praci ...... ale bohuzel......alestejne porad lepsi to co mam ted nez nic:-)
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Pivonist
|
Prvni kroky?????????????? Ik dacht dat dat eerste kroket betekende....
nazdravi!! |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Fakt, ze tvuj pritel letos dostudoval ti nebrani zazadat o prac. povoleni, jen jsou v tom pripade trosicku upraveny podminky, co se jeho prace tyce. Ja jsem podavala zadost hned, kdyz si pritel jako cerstve dostudovany nasel praci- musi tam ale mit pak smlouvu minimalne presne na rok, od okamziku, kdy podas zadost a musi mit ten minimalni vydelek, ktery IND pozaduje. Cocinnele, jestli chces blizsi info, posli mi PM. Marketa |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Pivonist
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Volwaardig Lid
|
Ohledne diplomu jsem se minuly tyden obracela na CWI- tam ti diplom nechaji ohodnotit zdarma (vcetne prekladu!), ale musis byt "werkzoekenden zonder baan" a taky uz musis mit pracovni povoleni.
Jejich sluzeb ale nemuzes vyuzit v pripade, kdy mas vystudovanou skolu, kde dostanes nejaky titul, v tom pripade se musis obratit na IB-groep. Tam jsem si to uz taky zjistovala, uznani titulu delaji taky zdarma, ale diplomy jim tam musis dat uz prelozene (overeny preklad overene kopie diplomu :-) ). |
|
|
|