![]() |
|
|
#12 |
|
Lid
|
vsude je to jinak
Me stal preklad tu 60 euro a mela jsem prekladatelku z tech stranek ministerstva.
Ale uznali mi to jen pri registaci v Alkmaaru.Vydali mi tam tu nalepku ale nic jsem neplatila a sofi mi rekli ze nedelaji ze to dela financak.Ale o hodinu pozdeji v nasem meste uz mi rekli ze tam mam moc stare razitko a tudiz ty papiry muzu hodit do kose a jet si vyridit do cr nove.A jeste mi rekla ze ten vypis z informacniho systemu berou jako to vysvedceni o zpusobilosti uzavrit manzelstvi a ze si teda mam znova vyridit a prelozit jen ten vypis a klidne se tu muzu vdat.Tak to by me zajimalo proc to ma kazdy jinak.A o karticce za 28 euro mi taky nikdo nic nerekl,jen se mi snazila vnutit to za tech 890 a rikala jak to mam pak vsechno 100% jiste,ale tomu neverim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Actief Lid
|
Neznas jejich webovou stranku?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Actief Lid
|
Tu stranku jsem nasla,ale neumim tam najit ten seznam.Nebude lepsi kdyz zavolam na ambasadu tady do Holandska a zeptam se,kde to mam nechat prelozit?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
Gabis a co jsi si nechavala prelozit?Ja potrebuju prelozit rodny list a potvrzeni,ze jsem svobodna.Kolik te ten preklad stal?A je tenhle prekladatel overeny pres ambasadu a nebo to je jedno?
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Actief Lid
|
ahoj, tady najdes ten seznam prekladatelu; http://www.mzv.cz/wwwo/default.asp?i...ParentIDO=7040
|
|
|
|
#17 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Lid
|
Ja mam stejny dotaz. Razitka v pase mam, chci si zazadat o PARTNESRKE POVOLENI K POBYTU. Nevite nekdo,co vsechno k tomu potrebuji? Lidi tady z uradu me posilaji tam a sem a nikdo mi neni schopny rict, co k tomu opravdu potrebuji. Jedu za nekolik dni do Cech, a rada bych si vse privezla, prelozila a zazadala o to. Vim, ze budu potrebovat papir o tom, ze nejsem v Cr vdana. Staci papir jen z matriky nebo tam musim mit razitka jako pri potvrzeni rodneho listu? Diky za odpoved..
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Actief Lid
|
Stahla jsem si i jiny seznam prekladatelu a volali jsme nejake prekladatelce.Do telefonu se divila,protoze neni zadna prekladatelka a ani sama nevedela,ze jeji udaje jsou na internetu.Trosku v tom maji bordel,nezda se vam?
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|