het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 09-05-06, 10:38   #11
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
motylek schreef:
Tak na co je teda ta karticka za 28 euro,kdyz uz jsi ji mela pred zaregistrovanim?

jak uz rekla petule23 je to neco jak ID...
Oud 09-05-06, 19:46   #12
Lid

petulka's avatar

Nationaliteit:
vsude je to jinak

Me stal preklad tu 60 euro a mela jsem prekladatelku z tech stranek ministerstva.
Ale uznali mi to jen pri registaci v Alkmaaru.Vydali mi tam tu nalepku ale nic jsem neplatila a sofi mi rekli ze nedelaji ze to dela financak.Ale o hodinu pozdeji v nasem meste uz mi rekli ze tam mam moc stare razitko a tudiz ty papiry muzu hodit do kose a jet si vyridit do cr nove.A jeste mi rekla ze ten vypis z informacniho systemu berou jako to vysvedceni o zpusobilosti uzavrit manzelstvi a ze si teda mam znova vyridit a prelozit jen ten vypis a klidne se tu muzu vdat.Tak to by me zajimalo proc to ma kazdy jinak.A o karticce za 28 euro mi taky nikdo nic nerekl,jen se mi snazila vnutit to za tech 890 a rikala jak to mam pak vsechno 100% jiste,ale tomu neverim.
petulka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-05-06, 13:52   #13
Actief Lid

motylek's avatar

Nationaliteit:
Neznas jejich webovou stranku?
motylek is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-05-06, 13:58   #14
Actief Lid

motylek's avatar

Nationaliteit:
Tu stranku jsem nasla,ale neumim tam najit ten seznam.Nebude lepsi kdyz zavolam na ambasadu tady do Holandska a zeptam se,kde to mam nechat prelozit?
Oud 10-05-06, 14:16   #15
Actief Lid

motylek's avatar

Nationaliteit:
Gabis a co jsi si nechavala prelozit?Ja potrebuju prelozit rodny list a potvrzeni,ze jsem svobodna.Kolik te ten preklad stal?A je tenhle prekladatel overeny pres ambasadu a nebo to je jedno?
Oud 10-05-06, 14:46   #16
Actief Lid

Mishka's avatar

Nationaliteit:
ahoj, tady najdes ten seznam prekladatelu; http://www.mzv.cz/wwwo/default.asp?i...ParentIDO=7040
Oud 10-05-06, 19:36   #17
Volwaardig Lid

Gabis's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
motylek schreef:
Gabis a co jsi si nechavala prelozit?Ja potrebuju prelozit rodny list a potvrzeni,ze jsem svobodna.Kolik te ten preklad stal?A je tenhle prekladatel overeny pres ambasadu a nebo to je jedno?
Stalo me to myslim ze kolem 80 euro. Pocitala to na stranky a mela jsem jich ctyri. Nechavala jsem si prelozit rodny list a potrvzeni o rozvodu. Ona mi tam da i razitko a do rohu pecet.
Gabis is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-05-06, 23:26   #18
Lid

Terezka's avatar

Nationaliteit:
Ja mam stejny dotaz. Razitka v pase mam, chci si zazadat o PARTNESRKE POVOLENI K POBYTU. Nevite nekdo,co vsechno k tomu potrebuji? Lidi tady z uradu me posilaji tam a sem a nikdo mi neni schopny rict, co k tomu opravdu potrebuji. Jedu za nekolik dni do Cech, a rada bych si vse privezla, prelozila a zazadala o to. Vim, ze budu potrebovat papir o tom, ze nejsem v Cr vdana. Staci papir jen z matriky nebo tam musim mit razitka jako pri potvrzeni rodneho listu? Diky za odpoved..
Terezka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-05-06, 02:21   #19
Actief Lid

motylek's avatar

Nationaliteit:
Stahla jsem si i jiny seznam prekladatelu a volali jsme nejake prekladatelce.Do telefonu se divila,protoze neni zadna prekladatelka a ani sama nevedela,ze jeji udaje jsou na internetu.Trosku v tom maji bordel,nezda se vam?
Oud 22-05-06, 22:33   #20
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
motylek schreef:
Stahla jsem si i jiny seznam prekladatelu a volali jsme nejake prekladatelce.Do telefonu se divila,protoze neni zadna prekladatelka a ani sama nevedela,ze jeji udaje jsou na internetu.Trosku v tom maji bordel,nezda se vam?
stahni si jen ten co je na ambasade, nejbliz k tomu je to do zutphenu
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels