Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
prispevek od belastingu

prispevek od belastingu

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 23-09-06, 17:49   #21
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
No to je prave to,ze nemas prijem,proto si o to zadas,nevim co je to za debili?Tam se pise jen kolik ma prijem partner/manzel.Aby to z toho mohli vypocitat,tak to tedy nechapu.Ja jsem cumela jak brno,kdyz jsem videla,ze mi kazdy mesic posilaji prez 200eur.A ja jsem tez komunikovala v AJ.Protoze kdyz reknu tomu svymu,tak on ani nevi na co se ma zeptat.
no asi tak,jako ten muj haha kdyz ma nekam volat,neco vyridit,se me stokrat pta,co ma rict a co chci vedet a pak kdyz mluvi do telefonu ,stejne nevi co
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-09-06, 08:45   #22
janicka36
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
no asi tak,jako ten muj haha kdyz ma nekam volat,neco vyridit,se me stokrat pta,co ma rict a co chci vedet a pak kdyz mluvi do telefonu ,stejne nevi co
tak ten muj nastesti vi co mluvit,ale nez ho k tomu dokopu se s nim vzdy pohamda,rika,ze to mam vyridit ja,ze je to pro me :traan: no a ja nerada nekde volam,kdyz muj jazyk neni perfektni a vim,ze s anglictinou me krasne odpalkujou...
nevim snad neco do konce mesice prijde...
nastesti jsem si ted nasla uklid nacerno a tak nejaky prijem mam..ale to jim tam napsat nemuzu
no prave ten prispevek je pro to,ze nepracujes a ze nemas zadny prijem...tak nechapu.

uz jsem z toho ....

tesila jsem se a nic...hnus :traan:
Oud 24-09-06, 09:14   #23
veronika
Actief Lid

Nationaliteit:
Hm stejna pisnicka,hadky,hadky a zase hadky.Jen kdyz se ma neco zarizovat.Vzdycky mu rikam,ze ja jsem v te cizi zemi,kde on mi musi pomoc do te doby,nez se naucim jejich rec.Ja bych ho tez nenechavala v CR volat do kancelari.To by se asi vubec nedomluvil.Sice mluvi nemecky,anglicky,samozrejme NL,ale jak by to u nas zvladli,to teda nevim.
veronika is online now   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-09-06, 10:57   #24
janicka36
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Hm stejna pisnicka,hadky,hadky a zase hadky.Jen kdyz se ma neco zarizovat.Vzdycky mu rikam,ze ja jsem v te cizi zemi,kde on mi musi pomoc do te doby,nez se naucim jejich rec.Ja bych ho tez nenechavala v CR volat do kancelari.To by se asi vubec nedomluvil.Sice mluvi nemecky,anglicky,samozrejme NL,ale jak by to u nas zvladli,to teda nevim.
no,tak kde ja jsem z cr,tak asi nepochodi s nicim...takze muze byt rad,ze ja umim anglicky a taky,ze mam matku co nam ze zacatku pomahala,jinak bych stale sedela doma a nemela nic... ti chlapi tu maji vse nahaku...
ale je pravda,ze nakonec zavola...
Oud 27-09-06, 15:23   #25
anavi
Actief Lid

anavi's avatar

Nationaliteit:
zadne registrovane partnerstvi nepotrebujete, jen musite vest prokazatelne spolecnou domacnost - cili jedny vchodove dvere a jednu spolecnou kuchyn a pokud zadate o karticku k povoleni u pritele tak i spolecnou loznici.
anavi is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-11-06, 07:51   #26
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
janicka36 schreef:
no prave to me zajima,jestli,kdyz nejsme fiscale partners ,jestli neco dostanu...
ok tech 94 eu uz nam priznali a dal??porad chcou jen same papiry a ja uz nevim...
uz me s.....

tak jsem vcera vecer konecne byli s pritelem u financniho poradce se zeptat na co mam vubec narok a na co ne

tak mi bylo receno,ze nevydelavame dohromady vic nez 40 000euro,tak mame oba dva narok na zorgtoeslag ,pro oba dva je to 42euro mesicne,neco lepsi nez nic

a s tim heffingskorting nebo jak se to pise - tak tam taky zalezi na prijmu ,je na to narok po tom pul roce souziti a my mame narok na 176 euro mesicne,coz je taky pekny kapesny

oboji jde zazadat jak za rok 2006 tak uz i 2007,s tim,ze za ten 2006 to dostanem ty mesice zpatky a pak v roce 2007 kazdy mesic tech 176euro -jenze kdyz se o tu heffingskorting zazada na ten rok 2007 musi se tam napsat muj predpokladanej prijem,coz pokud neotevrou pracovni trh tak to bude 0 euro (nejvyssi muze byt 6000euro ) ,jenze sme o tom premysleli,co kdyz nahodou se rozhodne,ze najednou tu muzem makat a ja zacnu chodit do prace ,tak samozrejme budu mit vyssi prijem nez je limit a pak bych ty penize z belastingu musela zas vratit,coz mi pride dost neprakticky
takze nas ten rok 2007 se na to vykaslem a kdyzta,k holt zas za rok o to zazadame

tak snad tem co nad tim jeste dumaji sem trochu pomohla
Oud 30-11-06, 10:04   #27
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Prosim te, zorgtoeslag a heffingskorting prece nemuzes brat jako nejakej prijem? Zorgtoeslag je vlastne jen kompenzace za zvyseni zdravotniho pojisteni a na nejaky heffingskorting ma narok kazdej podle situace.
I kdyz je to samozrejme lepsi nez nic.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-11-06, 10:21   #28
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Prosim te, zorgtoeslag a heffingskorting prece nemuzes brat jako nejakej prijem? Zorgtoeslag je vlastne jen kompenzace za zvyseni zdravotniho pojisteni a na nejaky heffingskorting ma narok kazdej podle situace.
I kdyz je to samozrejme lepsi nez nic.
no a kdo rika,ze to beru jako prijem?jen rikam,ze je to pekny kapesny ,kdyz uz nemuzu makat
Oud 30-11-06, 10:27   #29
barbie
VIP Lid

barbie's avatar

Jasne, ze je to prijemny mit aspon neco.... nejhorsi je byt zavisla na partnerovi a rikat si o kazdej cent. Vlastni zkusenost.... nastesti uz doba minula.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 30-11-06, 10:28   #30
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Jasne, ze je to prijemny mit aspon neco.... nejhorsi je byt zavisla na partnerovi a rikat si o kazdej cent. Vlastni zkusenost.... nastesti uz doba minula.

hele a co ty teda ted vlastne delas
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed