![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
|
No ja mam zkusennosti,ale nevim zda to nekomu pomuze.Jsem vdana a tez jsem si zadala o voorlopige terugg.Je to castecne vraceni penez ze zdr.pojisteni.Nevim jestli to napisu spravne(zorgverzekering).A ja jiz od dubna dostavam samozrejme na manzelovo jmeno,protoze jsem jeho takzvany(fiscale partner)Kazdy mesic 240eur.Nevim jak to je, pokud spolu jen zijete,na to se musite zeptat.Ja tez nepracuji,takze od toho se tez odviji ta castka kterou dostanete.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ok tech 94 eu uz nam priznali a dal??porad chcou jen same papiry a ja uz nevim... uz me s..... ![]()
|
|
|
|
#13 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ano jsem .. mam i sofi cislo a vse,jen nemam zadny prijem,protoze studuji. je to divne,ale zas mi prisel nejaky papir,ze jim neco chybi...uz me s... no uvidim pockam tyden ... a kdyz tak si stahnu ten program co psali v dopise a znovu ho vyplnim a poslu a pak mi snad daji nejake vyrozumeni... ale zaimalo me,jestli nekdo,kdo ma stejnou situaci jako ja dostava ten prispevek,protozej sem slysela,ze je to mozne... ![]()
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no sice jsi zaregistrovana na gemeente,na spolecny adrese,ale muze byt problem,ze nemas takzvany registrovany partnerstvi-my jsme ted s tim mym narazily na stejnej problem kvuli karticce ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
me ji dali i bez toho... no ja nevim... ![]()
|
|
|
|
#18 |
|
Actief Lid
|
No jeste ze jsem vdana.Ja jsem si to vytrpela minuly rok to po..... papirovani.Byli to stresy.Tak snad me uz nic hrozneho neceka.Ja vim jak je to tezke se s nekym domluvit.Ja jeste nemluvim hollandsky a muj manzel je poleno na takove papirovani a v kancelarich zde nemluvi AJ a nebo nechteji,takze jsem z toho tez byla na vetvy.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no to mam doma to stejne...pritel je taky poleno,ale ten co nam to vyplnoval je nejaky znalec a rikal,ze kdyz nemam prijem ,tak mi nic nedaji..nechapu..ty prijem mas?no jak nedostanu brzo odpoved,tak tam napisu ci zavolam,ale je to na,kdyz neumim perfektne holandsky,kazdy te posle do.... ![]()
|
|
|
|
#20 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|