|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#11 |
|
Volwaardig Lid
|
;o) proc by ses sem nemohl dostat?zaridi ti agentura i bydleni?
|
|
|
|
#12 |
|
Nieuw Lid
Nationaliteit:
|
ano agentura se stará o vše..tady posílám link.. http://www.i-kravare.info/holandsko/prace.aspx
je to přes ně... |
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nieuw Lid
Nationaliteit:
|
Ještě bych se Vás tady chtěl zeptat na pár otázek ohledně pobytu v NL, já vím třeba to bude znít hloupě, ale případné odpovědi budou pro mě jako člověka neznalého poměrů docela přínosné a cenné..
-jací jsou zaměstnavatelé ve vztahu k českým zaměstnancům -pracovní podmínky v místních firmách -jaké jsou minimální měsíční životní náklady, mimo bydlení a prostě vše co vás napadne díky Olda |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VIP Lid
|
Jaci jsou zamestnavatele ve vztahu k Cechum - to asi dost zalezi na tom, na koho narazis. Ja jsem se zatim nikdy nesetkala s tim, ze by se na mne nekde divali skrz prsty jen proto, ze jsem Ceska. Ovsem asi dost dulezite je to, ze mluvim plynne a temer bez prizvuku holandsky.
A kdyz na tebe nekde budou koukat jako na divne zvire, tak ti nejspis ani nenabidnou praci a tudiz mas problem vyresen. Ono i to ostatni, nac se ptas, zavisi na okolnost. Tvoje zivotni naklady budes mit tak vysoke, jak si je zaridis.
|
|
|
#16 |
|
Actief Lid
|
S těma nákladama nezbývá než souhlasit. Můžeš přežívat za zhruba 120 euro měsíčně, nebo chodit každý den do hospůdky, na drahé večeře apod a nedoplatíš se :-)
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderator
|
To říkáš podnikavému, českému řezníkovi? Rybajz si poradí.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Urcite mas pravdu Pepo, poradi si uz i proto, ze se neboji poradne narocne prace, jakou ma kazdy reznik. Vim jak strejda reznicil.....jeje!
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Nieuw Lid
Nationaliteit:
|
To určitě máte pravdu, jak v tom, že se dá vyžít za 120 euro a ušetřit vydělané prašule, nebo je za měsíc rozhulákat v hospodě, to je to samé jako tady v ČR, tak i v tom, že si poradím...:-))
jak říká můj táta, správnej kuchař dokáže uvařit i s H**** |
|
|
|