![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
Kdyz to tu tak ctu je vubec mozny dostat povoleni, kdyz pritel studuje a nepracuje, nebo je to uplne zcestna predstava?? Podle ceskych uradu totiz pry o pracovni povoleni musi za vas zadat zamesnavatel. Je to pravda nebo nesmysl??
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Volwaardig Lid
|
Kdyz se za Tebe zaruci napr. jeho rodice tak povoleni dostanes a muzes tu zustat...
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Dopisem mi ho obratne poslali a aha, co to bylo asi za papir, samo ze jsem ho vyplnovala a posilala, jen oni ho radeji nekam zastrcili, aby se to trochu tahlo.![]() Nekdy mam takovy pocit, ze ty uredniky specialne skoli, jak s nama zamatat ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
Kacko a pritel studuje jako postgradual? Protoze jestli studuje postgradual, tak pak je bran jako zamestnanec a bere plat a tim padem se za tebe muze zarucit, protoze plat postgraduala je cirka 1400-1600 cistyho mesicne.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Actief Lid
|
Jo o tom spolecnym uctu taky mluvili, to my nemame, takze jsem jim poslala svuj ucet. Cesky. Tak cekam na odpoved. O karticku jsem zadala 5.rijna.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
podle me ste to meli udelat jako my-narychlo ses mela zapsat na ucte tvyho pritele,pozadat banku,aby Vam az se tam zacne zobrazovat tvy jmeno udelali vypis a poslat to tam |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Actief Lid
|
Mozna jo, to nas nenapadlo, i kdyz jeho platebni karta je vic v me penezence nez v jeho, ale uvidime, musim to vydrzet do srpna a po svatbe me uz muzou polibit...
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
a myslis,ze se svatbou neco zlepsi? Laatst aangepast door Katy; 08-02-07 om 20:42. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
|
|
|