Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
prace v nl

prace v nl

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 08-02-07, 08:13   #11
Alma
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
efke schreef:
Bericht bekijken
skoda zminovat, ze dopis byl zaslan hned nazacatku a oni ho ztratili
Tak se mi zda, jestli ztrata dopisu neni oblibeny trik... U me taky jeden ztratili, u Tebe, u moji kamosky, jak jsme se bavily taky.... nebo ze by tam byli takovi bordelari?
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-02-07, 09:48   #12
kacenice
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Kdyz to tu tak ctu je vubec mozny dostat povoleni, kdyz pritel studuje a nepracuje, nebo je to uplne zcestna predstava?? Podle ceskych uradu totiz pry o pracovni povoleni musi za vas zadat zamesnavatel. Je to pravda nebo nesmysl??
kacenice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-02-07, 10:28   #13
Alice
Volwaardig Lid

Alice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
Kdyz to tu tak ctu je vubec mozny dostat povoleni, kdyz pritel studuje a nepracuje, nebo je to uplne zcestna predstava?? Podle ceskych uradu totiz pry o pracovni povoleni musi za vas zadat zamesnavatel. Je to pravda nebo nesmysl??
Kdyz se za Tebe zaruci napr. jeho rodice tak povoleni dostanes a muzes tu zustat...
Alice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-02-07, 12:32   #14
efke
Volwaardig Lid

efke's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
Tak se mi zda, jestli ztrata dopisu neni oblibeny trik... U me taky jeden ztratili, u Tebe, u moji kamosky, jak jsme se bavily taky.... nebo ze by tam byli takovi bordelari?
Tak jasne, ze se mi nepriznali sami, tvrdili mi, ze jsem ho vubec neposlala Dopisem mi ho obratne poslali a aha, co to bylo asi za papir, samo ze jsem ho vyplnovala a posilala, jen oni ho radeji nekam zastrcili, aby se to trochu tahlo.

Nekdy mam takovy pocit, ze ty uredniky specialne skoli, jak s nama zamatat
efke is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-02-07, 12:35   #15
petule23
Actief Lid

petule23's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
Kacko a pritel studuje jako postgradual? Protoze jestli studuje postgradual, tak pak je bran jako zamestnanec a bere plat a tim padem se za tebe muze zarucit, protoze plat postgraduala je cirka 1400-1600 cistyho mesicne.
petule23 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-02-07, 14:41   #16
B0791
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
a poslali jste jim tam dostatecny pocet bankovnich vypisu se se spolecnym jmenem?to je taky dulezity,na to sem narazila ja pri svy zadosti to je totiz pro ne jedinej dukaz,ze z tech penez muzes opravdu od tvyho pritele zit
Jo o tom spolecnym uctu taky mluvili, to my nemame, takze jsem jim poslala svuj ucet. Cesky. Tak cekam na odpoved. O karticku jsem zadala 5.rijna.
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-02-07, 15:47   #17
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
B0791 schreef:
Bericht bekijken
Jo o tom spolecnym uctu taky mluvili, to my nemame, takze jsem jim poslala svuj ucet. Cesky. Tak cekam na odpoved. O karticku jsem zadala 5.rijna.
no jenze na tom tvym uctu musi byt ta urcita castka ,co oni chtej -pro karticku za 30euro je to 1100euro na mesic mam ten dojem a teda nevim kolik mas na konte ,ale aby te zas neposlali do haje ,ze na tom ucte mas stejne malo na to,abys ty tu mohla zit,preci jen co je v cechach hodne je tady prdlajs a ani tim nemas dukaz,ze tu dal muzes prezivat dalsi mesice z tech pritelovo penez,protoze vlastne nemas prijem jak v Cechach,tak tu

podle me ste to meli udelat jako my-narychlo ses mela zapsat na ucte tvyho pritele,pozadat banku,aby Vam az se tam zacne zobrazovat tvy jmeno udelali vypis a poslat to tam
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-02-07, 19:12   #18
B0791
Actief Lid

Nationaliteit:
Mozna jo, to nas nenapadlo, i kdyz jeho platebni karta je vic v me penezence nez v jeho, ale uvidime, musim to vydrzet do srpna a po svatbe me uz muzou polibit...
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-02-07, 19:25   #19
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
B0791 schreef:
Bericht bekijken
Mozna jo, to nas nenapadlo, i kdyz jeho platebni karta je vic v me penezence nez v jeho, ale uvidime, musim to vydrzet do srpna a po svatbe me uz muzou polibit...
no jo no,ale co je to platny,kdyz na ty jeho karte neni tvy jmeno

a myslis,ze se svatbou neco zlepsi?

Bericht 08-02-07 om 19:42 aangepast door Katy.
Oud 08-02-07, 19:41   #20
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
ja bych rekla,ze nez trik,ze je to tam fakt poradnej bordel
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed