|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#31 |
|
Moderator
|
Re: Prace bez pracovniho povoleni
to je moje řeč! Ať nejsi v tom svém pochodu brzděna nelítostnou byrokracií a taky ať to dlouho netrvá.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Actief Lid
|
no ja sem byla v CWI optat se ,jak je to s mym diplomem a co jako tedy tady muzu delat a taky to nevypada spatne
![]() jen ten jazyk se naucit no.... ![]() |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Nieuw Lid
|
Katulinko,
byla si v CWI jen kvuli diploma nebo i kvuli zprostredkovani praci ci podobne. Mate nekdo nejake zkusenosti s CWI? |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Actief Lid
|
odnesla jsem diplom,s tim,ze mi zjisti,jaky typ niveau mam tady v NL.A pry jako sestricka najit praci nebude potiz.Jen jazyk je zatim problem,takze ucit se a ucit se.
Jinak ted patram po tom,jak je to se socialnim pojistenim-v CR ho neplatim,tady taky ne a napadlo me,z ceho bych zila,kdybych se vratila domu.. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Actief Lid
|
neznamena,ze kdyz sme neprisli s igelitovou taskou,ze tu nemame potize...
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
ja prijela na tydenni dovolenou. pak jsem sekla s praci v cechach a do 10 - ti dnu jsem byla zpet v holandsku
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Actief Lid
|
I ja jsem tu zacinala velice zajimave. Napred jsem delala svicky v garazi u nas doma, pak jsem roznasela noviny v 6 hodin rano, k tomu par uklidu, hlidani....pak mi dali konecne to povoleni a mela jsem stesti, kdyz jsem sehnala docela dobrou praci v Praxisu. Jeste jsem v te dobe neumela tak dobre Holandsky, teprve zacinala chodit do skoly a tam jsem se hodne naucila. Delala jsem tam dva roky a ted delam rok konecne praci, ktera me bavi a ve ktere se hlavne zabyvam Cechama. Myslim, ze jsem v tom mela docela velky stesti a preju kazdymu, aby nasel nejakou dobrou praci v NL, ktera ho bude bavit.
|
|
|
|