![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Lid
|
resim neresim. jen mi slo o to, ze zverejnovat takove informace jako neplaceni pokut a jezdit prilis rychle nikomu nic neprinesou, i kdyz kazdy je samozrejme zodpovedny za to co dela a co sem pise.
necham uz toto tema byt. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Lid
|
[quote=Klarka;175258]No ja nevim, ale musim se Stani zastat- quote]
dik |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Nieuw Lid
|
Kdo rika,ze jsem na to pysna??? Ja jenom rikam, ze mi to tedka nic neprislo, tak se laskave uklidni!!!! Pokud bych dostala obsilky, tak je samozrejme zaplatim. Nevis o co se jedna a hned mas usudek o jinych udelany,ze? Mas pocit, ze je to tak spravne? Ja jsem presvedcena, ze ne, ale prosim,to je TVOJE VEC.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Volwaardig Lid
|
fotky nebo ne
No, napodobne. Ja ani nevim jestli me nekdy nekde vyfotili. Zatim jsem si niceho nevsiml, ale klidne je mozny, ze jsem nahodou nekde o par kilacku prekrocil povolenou rychlost.
Taky mi jeste nic neprislo, takze predpokladam ze jsem se nikde nicim neprovinil .Nazdarecek ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
VIP Lid
|
Nikdo tady nepise, ze neplati pokuty a ze obchazi zakony, damy, takze bychom se zase mohli vsichni pekne uklidnit.
A oni ani ti Holandani nejsou v tomhle svati, Klarko. To bych si neidealizovala! Kazdy by se mel nejdriv zamyslet nad sebou, nez tady zacne vykrikovat cosi o zodpovednosti a podobne...
|