![]() |
|
|
#21 |
|
Lid
|
Ahoj Svetlusko,
jsem rada, ze se taky nekdy ozves. Prace vypada dost zajimave. Ale: neumim zas tak dobre excel (skoro vubec he he... vzdycky jsem mela vsechno pripravene, takze jsem jen vyplnovala :-) ), s planovanim zadne zkusenosti nemam no a taky porad cekam na prodlouzeni povoleni. Takze si nemyslim, ze by me jen s anglictinou a cestinou vzali. Co se tyce dojizdeni, to by nebyl problem. Slysela jsem, ze taky casto jezdis do Cech. Je to pravda? To je super ne?! Doufam, ze dorazis na dalsi forum meeting. Rada bych te videla. Nebo se domluv s Katy a prijedte do Amersfoortu nebo JA bych mohla dorazit i za vama! Eviku, zkus se zamerit na nejake mezinarodni firmy. Anglictinu urcite ovladas. Nebo nemecky? Almelo je pobliz hranic s Nemeckem a mohlo by se tam neco vyskytnout... Ja nemecky uz neumim :-) |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Lid
|
Jo, diky za radu. Anglictinu jakz takz ovladam a nemcinu bych mela ovladat jeste vic, ale ......
Nasla jsem si rodinku a zkusim au-pair, uvidime jak to pujde a kdyz to nepujde, tak dam na tvoji radu. Dekuji E. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Volwaardig Lid
|
[quote=Charaska]Ahoj Svetlusko,
jsem rada, ze se taky nekdy ozves. Prace vypada dost zajimave. Ale: neumim zas tak dobre excel (skoro vubec he he... vzdycky jsem mela vsechno pripravene, takze jsem jen vyplnovala :-) ), s planovanim zadne zkusenosti nemam no a taky porad cekam na prodlouzeni povoleni. Takze si nemyslim, ze by me jen s anglictinou a cestinou vzali. Co se tyce dojizdeni, to by nebyl problem. Slysela jsem, ze taky casto jezdis do Cech. Je to pravda? To je super ne?! Doufam, ze dorazis na dalsi forum meeting. Rada bych te videla. Nebo se domluv s Katy a prijedte do Amersfoortu nebo JA bych mohla dorazit i za vama! QUOTE] Ahojky! Urcite se nekdy sejdeme a kdyz ne na meetingu, tak za tebou prijedeme. Uz jsme se s Katus domlouvali v rijnu nebo v listopadu, ale pak jsem musela do Cech a hodne prace, klasika... Vidim to az tak po novym roce. Urcite se na necem domluvime! Jinak do Cech jezdim celkem casto, v zari a rijnu jsem tam stravila 6 tydnu a na zacatku listopadu dalsi tyden. Chteli by abych tam jezdila kazdy mesic, ale obavam se, ze to nepujde, stoji to firmu celkem dost penez a ani to neni zapotrebi. Jen obcas, abych si nakoupila zasoby ceskych dobrutek ale to jim preci nemuzu rict. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
![]() Jinak ja jsem nasla tuto praci pres internet (werk.nl), holandstinu nepozadovali, anglictina byla podminkou, a cestina v te dobe kdyz jsem nastupovala nebyla zapotrebi, protoze jeste pobocka v Brne neexistovala. Taky jsem dostala minuly tyden zpravu z call centra, shaneji tam stale nejaky cechy, myslim, ze ta pani z agentury davala inzerat taky tady na forum, tak hledej (smudlo). A kde presne bydlis v Almelu? Chodis do skoly? Bys mohla nekdy prijit na kafco (kdyz zrovna nebudu pracovat). Pa pa |
|
|
|
|