![]() |
|
|
#21 | |
|
Nieuw Lid
|
Citaat:
. Ale stejne bych uvitala treba u svych rodicu, kdyby byli trochu vic zivejsi a nesedeli porad doma a nestezovali si, jak to meli v zivote. Samozrejme,ze vsichni holandani taky nejsou uplne odvazani. |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
tak muj cesky deda si taky porad stezuje na to,jak je v cr neporadek z kazdeho duchodu dostane flasku a to je vse..nikam nejezdi nechodi babicky jen koukaj na telenovely... kdezto holandsti duchodci se umi zabavit i jinak a moc si nestezuji...udrzuji se a uzivaji si zivota...a co jsem zazila,kdyz je nekdo nemocny,snazi se to hodit za hlavu a zit dal...co prijde to prijde,kdezto cesky duchodce uz lezi a umira...:traan: no proste je to jina mentalita
|
|
|
|
#23 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Ono to ani tak nebude tou mentalitou. Cesky duchodce si proste ze sveho duchodu nemuze nijak vyskakovat a pokud je nemocny a musi jeste doplacet na leky... A Holandani se mi taky nezdaji moc bujari. Jediny na co se zmuzou, je nedelni bingo. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Actief Lid
|
A ja si naopak myslim, ze je tady o stare obcany velmi dobre postarano. Ze socialniho dostavaji penize na pomoc v domacnosti, snazi se, aby se konaly spolecne akce, kam je svazi autobus-micro...rikam, to se mi tady opravdu libi...Delam u dvou rodin a myslim, ze si stezovat nemuzou!!
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Moderator
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
je fakt,ze cesky duchodci s duchodem 7000korun asi tezko neco zmuzou. no treba atdy u nas sou po meste tri velky lavicky ,kde sedi kazdy den ty sami dedci-od pondelka do nedele,coz mi treba taky nepride jako bujara aktivita |
|
|
|
|