![]() |
|
|
#81 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Actief Lid
|
Muj manzel ma eemmanzaak a nema fixni plat kazdy mesic. Musi predkladat rocni uzaverku jeden a pul roku zpetne. Ten rok zrovna u nas nebyl ruzovy, takze by nedokazal tim dokazat, ze by me uzivil. A dale mas trasneho papirovani navic. Takze pro lidi, kteri maji kazdy mesic plat, to maji prece jen o neco jednoduchsi. A nez se to vyridi mas uz stejne leden.
Sice jak se rika je to pekne na budku, ale co se da delat. Myslim, ze je to jako u kazdeho, ze chce proste pracovat a ne sedet doma a kazdej den uklizet a nehlede na to, ze kazda koruna (euro) se vzdycky hodi. Nevim jak u vas, ale kdyz si clovek videla penize, ma z toho vzdycky radost. |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
takze nedelas vlastne vubec nic |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Actief Lid
|
Mezi nami devcaty....to vis ze manzelovi pomaham. Ale pred pul rokem na nas jeden byvaly kolega manzela poslal pracovni inspekci a bylo po legraci. Ted uz mu s praci pomaham jen doma, protoze do 2 roku muzou prijit jeste jednou a zvednout ti pokutu o 50 %. Coz je hodne. Tak proto to TWV.
Fakt, manzelka nemanzelka, proste jsi vreemdeling! |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Actief Lid
|
mam takovej dotazek, v tech papirech na zadost o papiry je ze partner musi dodat registratie bericht van het UWV van huidige arbeidsovereenkomst(en) nevite nekdo co to je?
ten muj totiz taky nevi,co to po ans chtej ![]() |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Actief Lid
|
http://www.uwv.nl/IF/zoeken.asp
Hoe krijg ik een registratiebericht van UWV? U ontvangt sinds 1 oktober 2005 geen registratieberichten meer. |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ja se popravde v tehhle vecech nevyznam |
|