het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 07-06-06, 15:07   #81
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Martina schreef:
Ja si zazadat za 890 nemuzu. U nas je to slozitejsi. Ja mam normalne ekonomicky neaktivni. Zazadat si o pobyt u partnera/manzela to u nas nejde.

My hold muzeme zkusit stesti pres CWI jeste na odvolani nebo proste cekat do ledna. Pokud se to vazne stane.
a proc to nejde,jestli to neni tajemstvi
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-06-06, 15:33   #82
Actief Lid

Nationaliteit:
Muj manzel ma eemmanzaak a nema fixni plat kazdy mesic. Musi predkladat rocni uzaverku jeden a pul roku zpetne. Ten rok zrovna u nas nebyl ruzovy, takze by nedokazal tim dokazat, ze by me uzivil. A dale mas trasneho papirovani navic. Takze pro lidi, kteri maji kazdy mesic plat, to maji prece jen o neco jednoduchsi. A nez se to vyridi mas uz stejne leden.

Sice jak se rika je to pekne na budku, ale co se da delat. Myslim, ze je to jako u kazdeho, ze chce proste pracovat a ne sedet doma a kazdej den uklizet a nehlede na to, ze kazda koruna (euro) se vzdycky hodi. Nevim jak u vas, ale kdyz si clovek videla penize, ma z toho vzdycky radost.
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-06-06, 15:36   #83
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Martina schreef:
Muj manzel ma eemmanzaak a nema fixni plat kazdy mesic. Musi predkladat rocni uzaverku jeden a pul roku zpetne. Ten rok zrovna u nas nebyl ruzovy, takze by nedokazal tim dokazat, ze by me uzivil. A dale mas trasneho papirovani navic. Takze pro lidi, kteri maji kazdy mesic plat, to maji prece jen o neco jednoduchsi. A nez se to vyridi mas uz stejne leden.

Sice jak se rika je to pekne na budku, ale co se da delat. Myslim, ze je to jako u kazdeho, ze chce proste pracovat a ne sedet doma a kazdej den uklizet a nehlede na to, ze kazda koruna (euro) se vzdycky hodi. Nevim jak u vas, ale kdyz si clovek videla penize, ma z toho vzdycky radost.

takze nedelas vlastne vubec nic
Oud 07-06-06, 15:41   #84
Actief Lid

Nationaliteit:
Mezi nami devcaty....to vis ze manzelovi pomaham. Ale pred pul rokem na nas jeden byvaly kolega manzela poslal pracovni inspekci a bylo po legraci. Ted uz mu s praci pomaham jen doma, protoze do 2 roku muzou prijit jeste jednou a zvednout ti pokutu o 50 %. Coz je hodne. Tak proto to TWV.

Fakt, manzelka nemanzelka, proste jsi vreemdeling!
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-06-06, 19:39   #85
Actief Lid

Nationaliteit:
mam takovej dotazek, v tech papirech na zadost o papiry je ze partner musi dodat registratie bericht van het UWV van huidige arbeidsovereenkomst(en) nevite nekdo co to je?
ten muj totiz taky nevi,co to po ans chtej
Oud 07-06-06, 19:46   #86
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Katy, muj manzel rika, ze je to asi pracovni smlouva...podle toho co vim, by mel tvuj pritel, manzel atd. mit smlouvu na min. rocni kontrakt...alespon my jsme to tak meli..
Jay62 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-06-06, 20:15   #87
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Jay62 schreef:
Katy, muj manzel rika, ze je to asi pracovni smlouva...podle toho co vim, by mel tvuj pritel, manzel atd. mit smlouvu na min. rocni kontrakt...alespon my jsme to tak meli..
no my prave nevime,podle me ta smlouva je to prvni,co je tam napsany: uw huidige aard. waauit onder meer blijkt dat u de komende zes maanden wekrt
Oud 07-06-06, 20:17   #88
Actief Lid

anavi's avatar

Nationaliteit:
http://www.uwv.nl/IF/zoeken.asp
Hoe krijg ik een registratiebericht van UWV?
U ontvangt sinds 1 oktober 2005 geen registratieberichten meer.
anavi is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-06-06, 20:35   #89
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Katy, je to hrozne tezke takhle s utrzku posoudit...clovek by to musel videt cely, aby mohl pripadne poradit...
Jay62 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 08-06-06, 04:43   #90
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
anavi schreef:
http://www.uwv.nl/IF/zoeken.asp
Hoe krijg ik een registratiebericht van UWV?
U ontvangt sinds 1 oktober 2005 geen registratieberichten meer.
diky ja se popravde v tehhle vecech nevyznam
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels