![]() |
|
|
#101 |
|
Volwaardig Lid
|
Katy, klikni na ten odkaz http://www.uwv.nl/IF/zoeken.asp a do vyhledavani napis "registratiebericht", najdes tam pak odpovedi na tyto otazky:
"Hoe krijg ik een registratiebericht van UWV? Wat is een registratiebericht? Waar heb ik het registratiebericht voor nodig? Hoe krijgt mijn werknemer een overzicht van zijn rbeidsverleden? Hoe kom ik aan een registratiebericht voor verlengen verblijfsdocument? Wat als mijn persoonsgegevens bij UWV onjuist zijn? " Ta predposledni otazka se sice tyka zadosti o prodlouzeni povoleni, ale to by snad nemel byt rozdil... Snad ti to pomuze! ![]() |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ja uz sem zjistila,ze to vubec nepotrebujem-sli sme na gemeente a bylo nam receno,ze ind ma uz nove formulare,takze tyhle co sme vyplnili,ze si muzem strcit nekam... a na tych novych uz to tam neni,ale je tam zase jinej pozadavek,bych se po......... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Actief Lid
|
Devcata musim se s vami podelit o super zpravu. Dneska nam volali z CWI a pri jen me daji to TWV pracovni povoleni. Jsme hrozne moc radi, ze si nedovedete predstavit. Konecne potom umornem boji s biokracii jsme se k tomu dopracovali. Jupiiii.
Pro vsechny, co na to jeste cekaji ci zarizuji. Hodne zdaru a pevne nervi. |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Actief Lid
|
Jay dekuji moc. Vsak jsme si vytrpeli.....
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Actief Lid
|
no aspon jedna dobra zprava dneska |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Actief Lid
|
no, me o papirech ani nemluv...mam to taky za sebou....me prvni zadost zamitli, tak jsem psala odvolani v anglictine, ktere manzel musel prelouskat do holandstiny, pak nam tady nekdo rekl, ze je lepsi to stahnout atd. atd...nakonec jsem dostala pobyt bez zaplaceni poplatku a prodlouzeni nas stalo 28 euro a to je na pet let...
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
muj pritel ma smlouvu jen do konce roku, pak uvidi co s praci, se bojim,ze budou chtit papir o prodlouzeny smlouve a budu vis kde |
|
|
|
|