![]() |
|
|
#91 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Vzdyt tam stoji, ze chteji potvrzeni od UWV o registraci soucasne pracovni smlouvy, v pripade, ze ji nemate, tak jiny oficialni dokument od zamestnavatele, ve kterem je uvedeno, ze pracovni smolouva je na UWV registrovana. Pises, ze ten tvuj taky nevi, co to chteji, ale zkousel se uz zeptat v praci, jestli mu neco takoveho muzou dat (jestli tu zpravu primo z UWV nema), nebo se informovat na UWV? Mimochodem v tom odkazu od Anavi muzes taky najit trochu vic. Sice tam pisou, ze tato potvrzeni od urciteho data nedavaji, ale kdyz se tam podivas na jine dotazy, tak najdes odpoved i na svou otazku (co to je a jak to ziskat, kdyz to potrebujes pro povoleni k pobytu). Neni tak slozite to tam najit- a kdyztak ti snad ten tvuj pomuze, ne?! Marketa |
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Ja jsem si s timhle uzila taky sve...mohla jsem dostat vracene dane, ale protoze ten muj nevi, co a jak vyplnit, tak mame h...o...sorry...proto si myslim, ze toto forum je hodne potrebne a super a diky vam vsem, ktere si udelate cas a dokazete "po lopate" nekomu poradit...klobouk dolu...krasny den... |
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
Aha.... takze chlapi nejsou na formulare, haha. Kdyz ma chlap o tebe zajem a chce, abys tady mela vsechno vyrizene jak ma byt, napr. povoleni k pobytu apod., tak ti snad pomuze??? Taky jsem takovyho mela, delal jako ze nevi a nema cas a kdyz jsem od nej nahle odesla, tak jsem byla bez papiru. Pozor na to.... nekdy je to jejich taktika, jak si udrzet zenskou na uzde. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Actief Lid
|
Mluvila jsem za sebe, ze jsme s tim meli problemy a vim, jaky je pro meho manzela problem neco vyplnit...neboj, barbie, ja mam vsechno vyrizene, ale jakmile se neco musi vyplnit, tak se mu do toho nechce a mame pokazde ruzie, protoze je to to posledni, co rad dela...no, ale vzdycky jsme to nejak zvladli, jenom ho do toho dokopat..
Ale verim, ze jsou i takovi, co se chteji zensky zbavit... |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Actief Lid
|
aha:-))) to by me nenapadlo...ten muj je rad, ze jsem si neco nasla...ale pomoct mi neumel...ale ted uz vim, ze mam dobre nakroceno, uz jsem i praci odmitla, nemela jsem cas...az dodelam skolu, budu se poohlizet po poradne praci...
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no v potvrzeni o tom,ze je zamestnanej stoji cislo uwv , nevim rpesne co to je,to by melo stacit ne?jmenuje s eto uwv aansluitnummer |
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Actief Lid
|
Mimochodem v tom odkazu od Anavi muzes taky najit trochu vic. Sice tam pisou, ze tato potvrzeni od urciteho data nedavaji, ale kdyz se tam podivas na jine dotazy, tak najdes odpoved i na svou otazku (co to je a jak to ziskat, kdyz to potrebujes pro povoleni k pobytu). Neni tak slozite to tam najit- a kdyztak ti snad ten tvuj pomuze, ne?!
Marketa[/quote] no Makret,ja jsem to hledala, o cem si mluvila a nemuzu najit ![]() |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Nieuw Lid
|
Katy,
K tve otazce: Kazdy zamestnavatel musi zaregistrovat sveho zamestnance u UWV. Pritel tedy zazadal o kopii dokumentu, kterou ten zamestnavatel na ten urad zaslal. Dale jim dodal kopii kontraktu a potvrzeni o vysi prijmu. Zlom vaz. Iva |
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|