het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 13-02-07, 19:42   #31
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
no my bydlime u pritele a rodice pocitaj ze tak kolem kvetna se stehujeme do vlastniho... nechci jim moc brat sny, ale myslim ze jsou pekelne naivni, kdyz doufaj, ze na ten byt budu vydelavat ja, neb jejich synek je jeste studentik
no nechci jim brat iluze,ale asi to neklapne
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 19:49   #32
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
no nechci jim brat iluze,ale asi to neklapne
no holky,abyste nebyly prekvapeny vy... zacnete patrat po tom,jestli ti vasi schoonouders uz nahodou nemaji podepsanou "rajcatovou smlouvu" na vase jmeno nekde v Arnhemu
Oud 13-02-07, 19:53   #33
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
Bericht bekijken
no holky,abyste nebyly prekvapeny vy... zacnete patrat po tom,jestli ti vasi schoonouders uz nahodou nemaji podepsanou "rajcatovou smlouvu" na vase jmeno nekde v Arnhemu
A hakovat od soumraku do uplnku, ne?
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 19:56   #34
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
Bericht bekijken
i to je mozny ja jsem ted na par dni v cechach tak buhvi co se tam kuje za pikle
kacenice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 20:01   #35
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
i to je mozny ja jsem ted na par dni v cechach tak buhvi co se tam kuje za pikle
No pokud to je vazne tak jak pises, tak bys je mela radsi upozornit, at s tim moc nepocitaji... ty jo, to by sis musela najit ty prace dve, abys utahla byt a jeste jidlo pro oba... to je prece prace chlapa nebo oba rovnym dilem, ale aby to tahla zenska? To si neumim predstavit ani v CR....
Oud 13-02-07, 20:04   #36
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
abys utahla byt a jeste jidlo pro oba...
ale kdepak, bydlet budou ve skleniku a zivit se budou rajcaty na tisic zpusobu
Ne holky, ja uz toho necham, ale musim si delat srandu, jinak bysme se z toho tady taky mohly jit rovnou picnout, no ne
Oud 13-02-07, 20:06   #37
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
Bericht bekijken
ale kdepak, bydlet budou ve skleniku a zivit se budou rajcaty na tisic zpusobu
Ne holky, ja uz toho necham, ale musim si delat srandu, jinak bysme se z toho tady taky mohly jit rovnou picnout, no ne

A ani topit nemusi.. sranda musi byt... jeste se mi libilo, jak napsala Ascella - "asi se dam na reznika!"
Oud 13-02-07, 20:12   #38
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
sranda musi byt... jeste se mi libilo, jak napsala Ascella - "asi se dam na reznika!"
V tom pripade bych se vsak orientovala na porazku halal , pac s timhle pristupem jim vsichni Evropani brzo zdrhnou... Nakonec v Amsterdamu se bude stavet dalsi mesita, jakoby tech par stovek, co jich po Holandsku stoji nebylo dostacujicich
Hele a vite co? Vy furt premejslite jak dostat praci, popr. penize... Oblect burku, ik geen Nederlands a vyrazit do ulic
Tak a ted uz tu koncim, zase jsem OFF TOPIC
Oud 13-02-07, 20:24   #39
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
Bericht bekijken
V tom pripade bych se vsak orientovala na porazku halal , pac s timhle pristupem jim vsichni Evropani brzo zdrhnou... Nakonec v Amsterdamu se bude stavet dalsi mesita, jakoby tech par stovek, co jich po Holandsku stoji nebylo dostacujicich
Hele a vite co? Vy furt premejslite jak dostat praci, popr. penize... Oblect burku, ik geen Nederlands a vyrazit do ulic
Tak a ted uz tu koncim, zase jsem OFF TOPIC
No myslim ani to by uz nepomohlo, protoze mam kamosku z Maroka, je Ing. a ma manzela NL, a ta mela takove problemy s pracovnim povolenim, ze ji to zamitli,musela mit jeste neco navic, nez mame my a ten manzel musel napsat dlouhy dopis az nekam do prcic, proc tu je, proc ji dat to povoleni ap. no taky patalie... uz to povoleni ma a prvni mesic pracuje, ale taky to mela s popotahovanim....
Oud 13-02-07, 21:07   #40
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
lidicky,kam jsme se to dopracovali....copak je holandsko tak jedinecny???zlate cechy!!!ach jo.kdybych tady nemela pritele,tak uz davno vydelavam v anglii ci ve svedsku anebo ve slunne italii.....presne-lidi se jim tady prizpusobji,uci se jazyky a jejich kaaskop-zvyky a stejne nas tady neakceptuji jako sboe rovne cleny EU.tak na co pak unie,kdyz jsou rozdily????....... jdu sekat maso.na zitrek :o)

Onderwerp-opties

Berichtregels