|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#21 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Holandska znama to delala mesic, pres prazdniny jako brigosku pri skole a rikala, ze vetsi drinu nepoznala... a taky ze tam bylo vedro na zdechnuti, s prominutim... tim vas nechcu odrazovat, mela jsem taky moznost trhat papriky, ale muj pritel nechtel, ze pry je vseobecne zname, ze tam jsou dlouhe sichty a malo penez a ze si nemam kazit zdravi....
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
uz bych sla radsi uklizet nez tohle fakt |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
To uklizeni jde, kdyz uz nic.... je to takova ticha umluva mezi dvema zucastnenymi stranami , ale kdyby se nekdo ptal, tak jsem kamoska a chodim tam na kafe, nebo na PC psat buhvico , nebo cokoliv jineho...![]() Bericht 13-02-07 om 14:59 aangepast door Alma. Reden: oprava |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Nieuw Lid
|
Tak to me se stalo presne to same objednala jsem se na CWi vsechno v pohode.Celou dobu se se mnou ta baba bavila.Pak se me zeptala jestli mam tu proklatou karticku.Kdyz jsem odpovedela,ze jeste ne,ze na ni cekam uz pul roku,tak me rychle zase vypoklonkovala ze dveri.Perfektni pristup.No,ale co tenhle tyden jsem si karticku uz vyzvedla,tak je tam hned pujdu znova otravovat,aby mi prelozili maturitni vysvedceni a nabidli nejakou pracicku.:-)chichi No to asi neklapne
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Actief Lid
|
Nejvíc mě baví pocit normálních holanďanů jak to máme děsně v pohodě...
přítelova rodina se vyjádřila ve smyslu, že přece nebudu dělat práci, která je pod moje vzdělání.... jsem zvědavá jak dlouho budou ochotni mě živit...![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Actief Lid
|
tak jak to tu ctu chce se mi az :traan: ... vubec nevim co budu po inburg. kurzu delat..snad mi gemeente bude platit i pristi rok jinak nevim...
na CWI jsem byla 2x kvuli diploma a pani byla celkem ok,ale asi jen proto,ze jsem nezadala o praci...uvidime co mi reknou,jak tam jednou pujdu a budu chtit najit praci...to budu asi hooooooooodne smutna:snik: uz me to tu s.... tak na co se teda ucim ten jejich jazyk,kdyz mi tady stejne jeste nikdo praci neda... na pole se mi fakt nechce...a uklizet uklizim ted... a to jsme jako clenove EU??hmmmm.... no doufam,ze holandsko neudela to same co belgie,uz by me asi fakt hrablo...
|