het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 13-02-07, 14:16   #11
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
Ty nove sektory jsou taky s povolenim, akorat zkracenou cek. dobou 14 dni a taky tusim, ze Coccinnele to byla, psala, ze pro ni dokonce zamestnavatel vyplnil zadost o pr. povoleni, ze byl ochotny (coz se vidi malokdy, vetsinou se jim povoleni vyrizovat nechce a reknou, ze radsi vezmou nekoho jineho), no ale nakonec ze jim to vratili, ze tam maji chybu nebo co a ten zamestnavatel ji rikal, at se nezlobi, ale ze uz to vyrizovat nebude... Coccinnele sem obcas chodi, tak pokud jsem tam napsala neco blbe, tak mi to urcite opravi a snad se nebude zlobit - no podle me, pokud ta moznost je, pracovat chces, nevahat a vyridit tech 830 eur....
no me rekli na CWI ze by me to vyridili u tech rajcat,ze nekde u Arnhemu jsou nejaky skleniky nebo co,kde shanej porad lidi,to kdyby nekdo chtel
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 14:23   #12
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
..z nas delaji uplne vsi.... hazou nas do jednoho pytle,ale pred rokem 1918 jsem jim vsem byli dobry....,a to,ze jsem jen 'vedle' nemecka taky nemohou vzit v uvahu.... :o))))

rajcata... ;o)) to jsme to dopadli....:o)))

problem je ale v tom,ze muj pritel zacal teprve od unora pracovat(byl do te doby jeste student) a ma smlouvu na rok.ale neverim tomu,ze dostanu to povleni jen tak,za takovychto okolnosti.... ja uz fakt nemuzu.... :o( achich jo.... tak rada bych jim tady vydelavala centiky,ale nechtej nechtej.....
Oud 13-02-07, 14:28   #13
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken
rajcata... ;o)) to jsme to dopadli....:o)))
no a to nechtej vedet,jakym tonem mi to ten prijemnej pan na CWI rikal......
jen sem rekla ,ze sem Ceska,tak se ani nesnazil mi neco nabidnout lepsiho,nebo poradit,az kdyz sem mu rekla,ze bych jednou jako rada lepsi job nez trhani rajcat a ze ted bych treba chtela do nejaky skoly ,tak znudene a otravene se teda podival do pocitace.
skoda slov.

Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken
problem je ale v tom,ze muj pritel zacal teprve od unora pracovat(byl do te doby jeste student) a ma smlouvu na rok.ale neverim tomu,ze dostanu to povleni jen tak,za takovychto okolnosti.... ja uz fakt nemuzu.... :o( achich jo.... tak rada bych jim tady vydelavala centiky,ale nechtej nechtej.....
no ejdiny co muzes jit delat je uklizet ale na to taky bacha,aby te nechytli
Oud 13-02-07, 14:36   #14
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
nechytli???jak muzou?to je jako u FBI :o))) a co potrebujes,kdybys chtela jit nekam studovat?treba na ROC denni studium?i kdyz ja bych radsi fakt pracovala.co bys chtela delat ty za praci? rajcatka se ti nezmlouvaji????takova meditacni prace :o)
Oud 13-02-07, 14:38   #15
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken
nechytli???jak muzou?to je jako u FBI :o))) a co potrebujes,kdybys chtela jit nekam studovat?treba na ROC denni studium?i kdyz ja bych radsi fakt pracovala.co bys chtela delat ty za praci? rajcatka se ti nezmlouvaji????takova meditacni prace :o)
no ja to cetla,je to tri nedele,ze chytaj i lidi co chodi uklizet nebo treba jen hlidat deti

no hele ja ted se po tom pidim jak s tou skolou,byla sem na CWI ,odtamtud me poslali na gemeente,no na gemeente dneska volali mymu mladymu ,co vyridil jeste nevim ,to se dovim vecer
pac me rekli na CWI,ze je divny,ze me nekontaktovali sami z gemeente po holandskym kurzu kvuli rpaci ,pak vyslo najevo,ze kontaktujou jen lidi,co chodi na inburgering cursus.no a ted se pidime po tom,kdo tu skolu jako zaplati,pac ja platit fakt nic nehodlam
Oud 13-02-07, 14:40   #16
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
jeste neco:
-muzu od zari zacit jednu z praci ve zvyhodnencyh sektorech na rok,nemusim nic platit(a vyrizeni se tahne stejne skoro6mesicu) a kdyby nahodou otevreli hranice,tak dam vypoved....nijak slozity....no a kdyz ne,tak tam ten rok dokoncim a pak budu volna jako ptacek-jestli si zase neco nevymysli....-filozofove ;o)

to jsou potvory....tak at nam daji povoleni a nemusime jim tady cernit trh.... delaji si to sami.... ja jsem fakt uz vycerpana....
Oud 13-02-07, 14:43   #17
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
Belgie

Kazdopadne v Belgii to zustava zavrene do roku 2009, s tim, ze uz ted upozornuji na to,ze tato situace pravdepodobne potrva do roku 2011... Takze do Belgie ani na rajcata!

BTW budte radi, ze jste se na CWI dostali, me tam minule pani vypoklonkovala s tim,ze nemam verblijfsvergunning, tak mi nesmi poskytovat zadne informace... A ja uz nejak nemam silu se s nima furt dohadovat. Boze, odpust jim, oni nevedi co cini....
Oud 13-02-07, 14:44   #18
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
Bericht bekijken
Kazdopadne v Belgii to zustava zavrene do roku 2009, s tim, ze uz ted upozornuji na to,ze tato situace pravdepodobne potrva do roku 2011... Takze do Belgie ani na rajcata!
at si je Belgicani jdou that sami,my sme damy,my se na to nesnizime ze jo...
Oud 13-02-07, 14:51   #19
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
no a to nechtej vedet,jakym tonem mi to ten prijemnej pan na CWI rikal......
jen sem rekla ,ze sem Ceska,tak se ani nesnazil mi neco nabidnout lepsiho,nebo poradit,az kdyz sem mu rekla,ze bych jednou jako rada lepsi job nez trhani rajcat a ze ted bych treba chtela do nejaky skoly ,tak znudene a otravene se teda podival do pocitace.
skoda slov.
Jo, ja jak jsem se bavila s tou zenskou na CWI, tak byla celou dobu docela v pohode, schuzku mi domluvila, bavila se se mnou, co jsem delala v CR, jestli chcu neco podobneho... no docela na urovni , ale jak jsem odchazela, tak se me zeptala, proc jsem se sem prestehovala - mozna to byla jenom recnicka otazka a ja si to vzala moc osobne, ale nejak se me to dotklo a zkazilo mi to cely ten dobry dojem z te navstevy tam..
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 14:53   #20
Actief Lid

Nationaliteit:
no ten muj pan na CWI byl celej nejakej divnej
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels