het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 13-02-07, 14:55   #21
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken

rajcata... ;o)) to jsme to dopadli....:o
Holandska znama to delala mesic, pres prazdniny jako brigosku pri skole a rikala, ze vetsi drinu nepoznala... a taky ze tam bylo vedro na zdechnuti, s prominutim... tim vas nechcu odrazovat, mela jsem taky moznost trhat papriky, ale muj pritel nechtel, ze pry je vseobecne zname, ze tam jsou dlouhe sichty a malo penez a ze si nemam kazit zdravi....
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 14:56   #22
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
Holandska znama to delala mesic, pres prazdniny jako brigosku pri skole a rikala, ze vetsi drinu nepoznala... a taky ze tam bylo vedro na zdechnuti, s prominutim... tim vas nechcu odrazovat, mela jsem taky moznost trhat papriky, ale muj pritel nechtel, ze pry je vseobecne zname, ze tam jsou dlouhe sichty a malo penez a ze si nemam kazit zdravi....
no to vis,ve skleniku je horko,aby to dobre rostlo uz bych sla radsi uklizet nez tohle fakt
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 14:59   #23
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
no to vis,ve skleniku je horko,aby to dobre rostlo uz bych sla radsi uklizet nez tohle fakt
Jo, a pak se tam musi i ti lidi chudaci odparovat! To uklizeni jde, kdyz uz nic.... je to takova ticha umluva mezi dvema zucastnenymi stranami , ale kdyby se nekdo ptal, tak jsem kamoska a chodim tam na kafe, nebo na PC psat buhvico , nebo cokoliv jineho...

Laatst aangepast door Alma; 13-02-07 om 14:59.
Reden: oprava
Oud 13-02-07, 17:31   #24
Nieuw Lid

judrpudr's avatar

Nationaliteit:
Tak to me se stalo presne to same objednala jsem se na CWi vsechno v pohode.Celou dobu se se mnou ta baba bavila.Pak se me zeptala jestli mam tu proklatou karticku.Kdyz jsem odpovedela,ze jeste ne,ze na ni cekam uz pul roku,tak me rychle zase vypoklonkovala ze dveri.Perfektni pristup.No,ale co tenhle tyden jsem si karticku uz vyzvedla,tak je tam hned pujdu znova otravovat,aby mi prelozili maturitni vysvedceni a nabidli nejakou pracicku.:-)chichi No to asi neklapne
judrpudr is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 17:53   #25
Actief Lid

Kvetinka's avatar

Nationaliteit:
Holandsko se vzdycky nechava inspirovat jinymy staty, napr. Nemeckem.....takze je vse mozne, doufam ale ze ne moc rychle.......jinac tu bude zase bordel, hahaha
Oud 13-02-07, 18:31   #26
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Nejvíc mě baví pocit normálních holanďanů jak to máme děsně v pohodě... přítelova rodina se vyjádřila ve smyslu, že přece nebudu dělat práci, která je pod moje vzdělání.... jsem zvědavá jak dlouho budou ochotni mě živit...
kacenice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 19:00   #27
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
Nejvíc mě baví pocit normálních holanďanů jak to máme děsně v pohodě... přítelova rodina se vyjádřila ve smyslu, že přece nebudu dělat práci, která je pod moje vzdělání.... jsem zvědavá jak dlouho budou ochotni mě živit...
no se stejnynou otazkou sem se sem taky stehovala-bydleli sme s tchyni a ta urcite nepocitala s tim,ze to bude na rok
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 19:12   #28
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
no se stejnynou otazkou sem se sem taky stehovala-bydleli sme s tchyni a ta urcite nepocitala s tim,ze to bude na rok
no my bydlime u pritele a rodice pocitaj ze tak kolem kvetna se stehujeme do vlastniho... nechci jim moc brat sny, ale myslim ze jsou pekelne naivni, kdyz doufaj, ze na ten byt budu vydelavat ja, neb jejich synek je jeste studentik
kacenice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 13-02-07, 19:18   #29
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
no my bydlime u pritele a rodice pocitaj ze tak kolem kvetna se stehujeme do vlastniho... nechci jim moc brat sny, ale myslim ze jsou pekelne naivni, kdyz doufaj, ze na ten byt budu vydelavat ja, neb jejich synek je jeste studentik

Sranda s nima!
Oud 13-02-07, 19:30   #30
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
tak jak to tu ctu chce se mi az :traan: ... vubec nevim co budu po inburg. kurzu delat..snad mi gemeente bude platit i pristi rok jinak nevim...
na CWI jsem byla 2x kvuli diploma a pani byla celkem ok,ale asi jen proto,ze jsem nezadala o praci...uvidime co mi reknou,jak tam jednou pujdu a budu chtit najit praci...to budu asi hooooooooodne smutna:snik: uz me to tu s.... tak na co se teda ucim ten jejich jazyk,kdyz mi tady stejne jeste nikdo praci neda...
na pole se mi fakt nechce...a uklizet uklizim ted...
a to jsme jako clenove EU??hmmmm....
no doufam,ze holandsko neudela to same co belgie,uz by me asi fakt hrablo...

Onderwerp-opties

Berichtregels