|
|
#31 |
|
Actief Lid
|
No pockej, to jsou mi teda novinky, ty se vracis do CR? Promin mou zvedavost, ale uz jsem nejakou dobu do tebe zadny prispevek nevidela, tak jsem si rikala, co s tebou je..
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Lid
|
Citaat:
.Tak to musim smeknout i pred Tebou,protoze co se snazim rict,je,ze kdyz se Ti tady nelibi tak jdes kde Ti to vyhovuje,a ty uprimne rikas,ze pujdes.Spis jsem mela na mysli,ze mi moc nejde do hlavy,ze se tady treba nejaci lidi neciti dobre,skoro to tady nesnasi a proste prece jen zustanou,vis.Chapu,ze je tady plno prekazek,mozna se mi to lehce rika,nevim.Ja moc o tom nepremyslim,kdyz jsem tady prisla,tak jsem premyslela,a mela stejny problem jako plno lidi co tady pisou,jestli me chapes,ted beru ty pozitiva.Delala jsem oppas,tak o Holandske vychove toho vim hodne,HRUZA no.Oeps vsimla jsem si,ze nam smazali nejake nase prispevky Tak uz hezky a s respektem "" |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Actief Lid
|
Myslela jsem ze se tu bude informovat o tom co je treba si zaridit, ale tu se keca o citech a chtit nebo nechtit se vratit zpet do CZ. No tak se kvam (po me dlouhe nepritomnosti) pridam decka.
Jsem tu uz 9 let a musim rict ze jak jsem se snazila si tu zvyknout apod. nepodarilo se mi to. V CZ jsem mela pratele, chodila jsem do prirody, tesila jsem se z kazde malickosti i ze skoly. Tady chodim jak mumie, mam jen hrstku pratel kteri se ode me moc lisi, skola me nebavi ale ucim se, myslim na svou budoucnost . V hlave je mi porad tezko a je to opravdu moc a moc unavne. Ted jsem byla zase po dlouhe dobe v CZ a musim rict ze to byla pro me velka odmena. Diky tomu nasemu CZ vzduchu co mi prospiva jsem se citila velice dobre, mela jsem chut na vsechno, tesila jsem se z prochazky i nakupu. Lidi se mi zamlouvaly, ceske rohliky a vyber jogurtu ktere nejim, hahaha......Tady nesnasim chodit do hospody nebo na discu. V CZ jsem tam byla a velice se mi to libilo, to obycejne ceske prostredi mi vyhovovalo. Posedet si pri kofole a pokecat z kamoskama nebo nekym jinym. Musim rict ze hodne to stehovani na cloveku meni, clovek si tim taky hodne uvedomuje, to co mel a jake to bylo a jake je to ted. Rozhodnuti odjet do cizyho kraje je velice tezke a je obcas jeste tezsi vratit se zpet, to vim. Co tim chci rict.........spocitej si jedna a jedna, podivej se kde se ti libi a co ti vyhovuje, kde se citis nejlepe. I holandsti manzele si mohou v CZ najit velice dobrou praci. Vse je mozne jestly to chces a neco proto udelas. Ja se do cech vratim devcata, jen co dostuduji. ![]() |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Actief Lid
|
|
|
|