Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Navrat do Cech?

Navrat do Cech?

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 06-06-05, 10:22   #21
Actief Lid

Nationaliteit:
Re: Navrat do Cech?

Mila Klarko, nemas to jednoduche to teda ne. My ti tady muzeme radit a davat tipy jak to udelat, ale rozhodnuti bude stejne jen na tobe a na tvem priteli. Tezko rict, co bych delala na tvem miste, ale jak ti tady uz psaly i holky, v nekterejch situacich je potreba poslouchat srdce a ne rozum. Bez tam, kam te to tahne. Dobra prace v Holandsku neni vsechno a ver, ze jsou i jine veci v zivote, ktere te udelaji stastnou. Pokud to nezkusis, nebudes nikdy vedet jestli jsi tenkrat udelala svym rozhodnutim dobre. At uz se na konci rozhodnes jakkoliv, preju ti, aby se ti v budoucnu dobre darilo at uz je to kdekoliv.
Sandra81 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 06-06-05, 13:31   #22
Actief Lid

Nationaliteit:
Re: Navrat do Cech?

Mila Sandro,
dik za mile radky. Ja vim,ze si to musime vyresit sami, ale spis mi slo o nejake potvrzeni,ze i nekdo jiny to citi stejne. Jak je clovek par let pryc z Cech, prece jenom ztraci kontakt a spoustu veci si idealizuje. Ja jsem clovek, ktery se vetsinou rozhoduje srdcem, akorat v poledni dobe jsme mela dost pochyby,zda-li tak ucinit i u takoveho vazneho rozhodnuti, ktere neovlivni jenom me, ale i meho manzela. Ja jsem totiz vzdycky vykrikovala, ze financni a socilani stranka neni vsechno,ale ted kdyz doslo na lamani chleba ,mam pocit, ze bych v tehle ohledech mela byt asi vic praktictejsi a davat jim vetsi vahu nez jenom uprednostnit pocit,ze se mi v Cechach libi a tak tam tedy pujdeme, i kdyz si v hodne smerech pohorsime.
Dik jeste jednou za Tvuj prispevek.
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed