het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 23-10-06, 08:33   #21
Actief Lid

Nationaliteit:
No a jak to bude semnou,kdyz ja ze zdravotnich duvodu musim nebo bych mela rodit cisarakem?Mela bych,toto mi doporucil doktor v CR abych neskoncila na voziku.Z nekterych prizpevku,to vypada,ze si budu muset nemocnici zaplatit?To se mi zda prihlouple,kdyz tedy platim zdr.pojisteni.Kdybych vedela,ze nemam nebo nebudu mit zadne komplikace,tak budu v pohode,ale nejhorsi je to,ze ja vubec nevim co mi ten muj zdravotni stav vyvede?To neni jen nejaky vymysl nebo strach ale opravdu by slo o zivot,takze co radite maminky?
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-10-06, 12:59   #22
Actief Lid

Petra7183's avatar

Nationaliteit:
Ahoj Veroniko!!
Jestli ti i nl-verloskundige nebo gtnekolog rekl ze by pro tebe bylo lepsi rodit cisarkym rezem tak to uz spada pod medisch redenen. V tom pripade si porod v nemocnici platit nemusis a je to placeny pres pojistovnu u ktery si pojistena. I kdyz by si byla jenom basis verzekerd. pro informace se muzes kouknout do brozurek co si urcite dostala. kdyz si byla tady v nl u verloskundige nebo gynokologa ale muzes si zavolat i na sve zdr.pojisteni a ty ti kazdopadne podaji vsechny potrebne informace. Ja jsem pojistena u menzis a porod v nimocnici by mne bez medische redenen stal pomalu 500 euro.
pa Petra
Petra7183 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 23-10-06, 13:25   #23
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Petra7183 schreef:
Ahoj Veroniko!!
Jestli ti i nl-verloskundige nebo gtnekolog rekl ze by pro tebe bylo lepsi rodit cisarkym rezem tak to uz spada pod medisch redenen. V tom pripade si porod v nemocnici platit nemusis a je to placeny pres pojistovnu u ktery si pojistena. I kdyz by si byla jenom basis verzekerd. pro informace se muzes kouknout do brozurek co si urcite dostala. kdyz si byla tady v nl u verloskundige nebo gynokologa ale muzes si zavolat i na sve zdr.pojisteni a ty ti kazdopadne podaji vsechny potrebne informace. Ja jsem pojistena u menzis a porod v nimocnici by mne bez medische redenen stal pomalu 500 euro.
pa Petra
Diky Peto za info.To je trochu hacek,protoze to mi bylo receno v CR u ortopeda ktereho jsem navstevovala od narozeni do svych 18tin.Takze zde to jeste nikdo nevi,ale tehotna jeste nejsem,takze az to prijde,tak to budu muset zde nejak vysvetlit.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels