![]() |
|
|
#21 |
|
Volwaardig Lid
|
veroniko, to je hnusne, to bych nikomu neprala, hlavne proto, ze jsem se stim potkavala, ale ne az do takove miry ve sklstvi - kde jsem pracovala, a asi bych si nedovedla sama sebe predstavit, co bych delala , kdyby se mi takhle ditko vratilo domu.... mimo jine - jak jste to resili? jestli to teda muzes naspat, to by me seriozne zajimalo.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Volwaardig Lid
|
anavi, tak to presne vidim i ja, nakonec, jak to tema povrtime ze vsech stran, tak se nakonec shodneme. vsichni jsme odesli SEM - moc- a asi nastesti mladi, protoze jako stari by jsme asi nad tim vice vahali, ale kdo vi???? a kdyz se ohlednes, co vse je za tebou, tak to stalo za to, a udelal bys to znovu.....
jeste k tomu domovu, ja mam vlastne doma na svk, je to videt i na vlajecce, ale za svyj domov povazuji CR, protoze tam jsem si jakoby nanecisto skusila , jake je to zacit opravdu velice zepoda , opravdu od velice velke O! proto m to ani tady snad nepripada tak tezke, i kdyz, jsem tady na vsechno sama, protoze ten muj je porad nekde na cestovce - ale to je na dlouho a na jine tema. a jestli by se odstehoval se mnou do Cr, to jsme take uvazovali, ale v principu by ho tam cekalo to sama, co ja si zazivam tady - asi - si myslim, a natukl by se na forum a ..... no musim to trosku odlehcit, je to tady moc vazny....a drbny???? to radeji nebudu rozebirat.... ja se z toho jen smeju, a tradicne jim jeste prikyvnu a neco absurdniho prihodim, at se kocky maji o cem rozkladat. |
|
|
|