![]() |
|
|
#11 |
|
Legende
|
Mesie, zkuz to tady:
ROC Vliegerweg 2 4101 JL Culemborg tel: 0345 520656 http://www.roc.nl/default.php?fr=NT2&language=en |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nieuw Lid
|
ahoj Janicko,
Ja jsem delala NT2(nederlands als tweede taal) loni v lete. Na kurz holandstiny se muzes prihlasit na ROC, od lonskeho roku je to pro nas zadarmo. Ja jsem tam taky chvilku chodila, je to fajn, ucis se rychle a potkas tam nove lidi. Urcite si o tom zkus neco zjistit. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojky, jsem tu uplne nova. Za dva a pul tydne se stehuju do Amersfoort(u) a rada bych zacala s kurzama holandstiny co nejdriv po prijezdu. Poradite mi, prosim. Dik.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Volwaardig Lid
|
Tak vitej do trojlistku...jsme tu uz dve :-) Ozvi se mi na email nebo napis PM a ja se Ti ozvu.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Lid
|
Ahoj Danko, jak uz napsala Alice, jsme tu v Amersfoortu dve... zatim. Takze uz se na tebe tesime. Se skolou ti poradime! Mozna uz tak Alice ucinila... ?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Volwaardig Lid
|
Holky, kdyz jste u tech kurzu. Chtela jsem se zeptat, jestli mi nekdo muze rict, ktera skola ma lepsi vyuku holandstiny. ROC nebo Volksuniversiteit? Chodim rok na Volksuniversiteit, ale porad me to laka prihlasit si se radeji na ROC. Nejde mi ani o kolik co stoji, spise o intenzitu kurzu. Jsem bohuzel "kuze lina" a co se nenaucim ve skole, to nevim. Chodil z vas nekdo na obe, ze by mohl porovnat studium?
diky ![]() |
|
|
|