|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#11 |
|
Volwaardig Lid
|
Alma, dekuju ale ja mam ceskou zenu a moje dve deti mluvi casto cesky. Ja videl se ty hrajes na fletnu. To je kransne unstrument ze jo? Moje zena taky hraje na fletnu v nasem chromasdini. My mame taky chromasdine v Rotterdamu.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nieuw Lid
|
Muj taky. Bud mas ceske geny nebo jsi extremni talent. nebo oboje...kolik jeste umis jazyku?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Volwaardig Lid
|
Kdyz my mame deti, moje zena mluvi cesky casto domu. Moje nejstarsi dcera je ji teprve 4 let a mluvi cesky i holandsky. A prave ja se ucim casto sam. Na moje nova praci v cesku ja musim mluvit cesky. A tak proto ja musim 'trenuju' cesky.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
take muj uprimny kompliment k Tve cestine!! BTW, nejsi nahodou manzel od Stani? Ja jsem si s ni psala, ze se budete brzy stehovat do CR. Kdy se stehujete? Ahoj, Klara |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj Klarku,
Dekuju za kompliment. Ano jsem manzel od Stani a my se stehujeme letos v rijene. Budeme bydli v Svoboda nad Upou. A ja budu pracovat v Rudniku u Avon. Mejte si hezky. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
I ostatni holky to tady potvrzujou... a taky je fajn, ze na Vase deti mluvite doma i cesky, a ze dcerka cestinu pouziva. Jinak fletna je krasny nastroj, to mas pravdu, hraju na ni od sesti let, Tvoje zena urcite taky - Cesi - (a Cesky ) jsou dobri muzikanti Hodne stesti pri uceni a taky v Cechach, vis ze Vam zavidim? My zatim zustavame tady....![]() |
|
|
|
|
|
|