Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Kurzy Českého jazyka v Krkonoších

Kurzy Českého jazyka v Krkonoších

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 20-06-07, 07:54   #11
Volwaardig Lid

Orel's avatar

Nationaliteit:
Alma, dekuju ale ja mam ceskou zenu a moje dve deti mluvi casto cesky. Ja videl se ty hrajes na fletnu. To je kransne unstrument ze jo? Moje zena taky hraje na fletnu v nasem chromasdini. My mame taky chromasdine v Rotterdamu.
Orel is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-06-07, 10:36   #12
Nieuw Lid

Muj taky. Bud mas ceske geny nebo jsi extremni talent. nebo oboje...kolik jeste umis jazyku?
steta is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-06-07, 11:04   #13
Volwaardig Lid

Orel's avatar

Nationaliteit:
Kdyz my mame deti, moje zena mluvi cesky casto domu. Moje nejstarsi dcera je ji teprve 4 let a mluvi cesky i holandsky. A prave ja se ucim casto sam. Na moje nova praci v cesku ja musim mluvit cesky. A tak proto ja musim 'trenuju' cesky.
Oud 20-06-07, 13:46   #14
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Orel schreef:
Bericht bekijken
Alma, dekuju ale ja mam ceskou zenu a moje dve deti mluvi casto cesky. Ja videl se ty hrajes na fletnu. To je kransne unstrument ze jo? Moje zena taky hraje na fletnu v nasem chromasdini. My mame taky chromasdine v Rotterdamu.
Ahoj,
take muj uprimny kompliment k Tve cestine!!
BTW, nejsi nahodou manzel od Stani? Ja jsem si s ni psala, ze se budete brzy stehovat do CR. Kdy se stehujete? Ahoj, Klara
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-06-07, 14:18   #15
Volwaardig Lid

Orel's avatar

Nationaliteit:
Ahoj Klarku,

Dekuju za kompliment. Ano jsem manzel od Stani a my se stehujeme letos v rijene. Budeme bydli v Svoboda nad Upou. A ja budu pracovat v Rudniku u Avon.

Mejte si hezky.
Oud 20-06-07, 16:19   #16
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Orel schreef:
Bericht bekijken
Vsak je to pravda! Co bys dekoval! I ostatni holky to tady potvrzujou... a taky je fajn, ze na Vase deti mluvite doma i cesky, a ze dcerka cestinu pouziva. Jinak fletna je krasny nastroj, to mas pravdu, hraju na ni od sesti let, Tvoje zena urcite taky - Cesi - (a Cesky ) jsou dobri muzikantiHodne stesti pri uceni a taky v Cechach, vis ze Vam zavidim? My zatim zustavame tady....
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed