Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Kdo mi nìco poví o IND?

Kdo mi něco poví o IND?

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 10-12-07, 10:07   #11
Beruska
VIP Lid

Beruska's avatar

Citizenship je prece statni obcanstvi, ne? To nema s trvalym pobytem nic spolecneho! Podivej se do pasu, jestli jsi Ceska nebo Holandanka...
Oud 10-12-07, 10:57   #12
Iricka
Lid

Iricka's avatar

Nationaliteit:
dekuji za reakci
tak to jsem rada, ze jsem trvala na svem a dala CR.
Iricka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-12-07, 11:57   #13
Iricka
Lid

Iricka's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Iricka schreef:
Bericht bekijken
Ahoj,
mozna je to blba otazka, ale napadlo me jak je to ted vlastne s tzv.trvalym pobytem. Stale jsem hlasena u rodicu v CR na trvaly pobyt. Kdyz jsem, ale ted registrovana v NL na radnici a IND, nemela bych se treba z CR odhlasit nebo tak neco? Preli jsme se s pritelem, co mam ted vyplnovat do kolonky "citizenship" on tvrdi ze NL a ja jsem napsala CR. Bohuzel v tom nemam jasno.
Predem dekuji za reakce.

ahoj,
tak jsem uz odpoved nasla na http://euroservis.czechtrade.cz/dota...-zaroven-2893/. Takze je mozne mit 2 trvale bydliste, kdyby tento problem nahodou taky nekoho zajimal. Priklad je sice o Rakousku, ale zaver je stejny.
Iricka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 10-12-07, 23:38   #14
David Beliën
Actief Lid

David Beliën's avatar

Nationaliteit:
No... ale bacha.... jestli pracujes v Cechach a jsi tady registrovana, tak tady platis dan..... ale jsi take registrovana v Cechach, muze to zpusobovat problemy a platis dan 2 krát. Kamerad muj, Holandan, ale bydli v Hradce Kralove, to ma na zkusenost..... a to trapi....

Radsi zeptat takovy dle otazky na ambassadu, anebo Financni Urad domu.....
David Beliën is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 11-12-07, 14:47   #15
Klarka
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
David Beliën schreef:
Bericht bekijken
No... ale bacha.... jestli pracujes v Cechach a jsi tady registrovana, tak tady platis dan..... ale jsi take registrovana v Cechach, muze to zpusobovat problemy a platis dan 2 krát. Kamerad muj, Holandan, ale bydli v Hradce Kralove, to ma na zkusenost..... a to trapi....

Radsi zeptat takovy dle otazky na ambassadu, anebo Financni Urad domu.....
Uz jsem to sem nekam psala, ale uz tady zase nekdo siri bludy, tak znova: dle smlouvy o zamezeni dvojiho zdaneni mezi NL a CZ z roku 1976 jsi 'belasting plichtig 'jen tam, kde se vyskytujes alepson 183 dni v roce.
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed