![]() |
|
|
#11 | |
|
Actief Lid
|
Penize sice nejsou vsechno, ale i tak se mezi nami najdou ti, co si z NL do Cech dojizdeji pro ruzny socialni davky! ...
![]() Citaat:
... ono jak jde o jidlo, tak ty penize za potrebi jsou. To mi nikdo nevyvrati. Koneckoncu je fajn si zajit do samosky a koupit si na co mam chut, nez tam pul hodiny patrat u regalu a hledat, co je nejlevnejsi, abych si to mohla dovolit. ![]()
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
Ano, rodinne zazemi hraje svou roli....tomu rozumim...ja nikdy to zazemi nemela, proto to citim jinak...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
|
Co je index lidskeho rozvoje?
index lidskeho rozvoje:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ano, to je pravda. Já jsem se přistihla, že závidím sestřenici, protože MUSELA naší babičce na nákup..(ono je to otrava, tahat se bábi s mlíkem a sirupem), ale jde o to, že ona návštěvu zvládne po dálnici za 20 min., jenže já jsem si nemohla říct TAK! Odpoledne jedu k babičce a po víkendu se zastavím u našich...já to musela plánovat a cítila jsem to jako velkou nespravedlnost...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Actief Lid
|
[quote=Mishka;195252]Penize sice nejsou vsechno, ale i tak se mezi nami najdou ti, co si z NL do Cech dojizdeji pro ruzny socialni davky! ...
![]() Nevim,proc se tu porad narazi na tema brani davek z Cech Pokud nekdo x let v Cechach pracoval a platil dane a ted nepracuje a stara se o potomka,ma na to snad narok ne.... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Actief Lid
|
To s tema mlecnyma vyrobkama, to mas pravdu, to jsem se posledne nestacila divit, kolik za to maslo chteji...
... ono jak jde o jidlo, tak ty penize za potrebi jsou. To mi nikdo nevyvrati. Koneckoncu je fajn si zajit do samosky a koupit si na co mam chut, nez tam pul hodiny patrat u regalu a hledat, co je nejlevnejsi, abych si to mohla dovolit. [/quote]jo penize za potrebi jsou ale jak chybi zdravi a spokojenost ,tak je to v prdeli....... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Nieuw Lid
|
Ja souhlasim s kacenici. Jsem tady uz skoro rok a je mozna pravda,ze ekonomicky si tady kazdy zije lip,ale je taky pravda,ze holandani si neustale stezujou,jak je vsechno drahe a nedokazou mluvit o nicem jinem nez o penezich.
Kdyz to srovnam a vyjadrim svuj soukromy nazor,v cesku ty penize proste mit nebudu,ale mam tam velmi dobre pratele a definitivne se tam citim lip.O holandanech opravdu rict nemuzu,ze by to byli pratelsti a poctivi lide.I kdyz to plati vseobecne.Idioti se najdou vsude. A tak jsem se nakonec rozhodla,ze se vratim domu do CR a uz zustanu tam.Proste ty slavne penize mi nevynahradi nudny zivot bez pratel a stesti si za ne taky nekoupim.A at si rika,kdo chce,co chce...Co vidim tady,tak moc stastne lidi urcite ne. |
|
|
|