Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Jak najit praci?

Jak najit praci?

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 23-08-05, 22:04   #31
Mouse
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
Re: Jak najit praci?

To je presne co si myslim...vypada to jako dobra nabidka...tak proc to nezkusit!!mozna bych toho potom vzdycky litovala...a kdyz to zkusim a nevyjde to...tak budu vedet ze jsem to alspon zkusila!A je mi jasny ze lehky to nebude...holandstinu jeste na 100% neovladam...prosla jsem zatim dvema kurzy a ted jdu na treti!ale ja jsem jim to psala jak jsem na tom s hol. ale vypada to ze jim to nevadi!!Tak jsem na to fakt zvedava...docela by me zajimalo kolik lidi se jim na tu nabidku ozvalo!
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-08-05, 08:25   #32
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:

ja taky s holandstinou jeste bojuju, zatim vyhrava tedy spis ta holandstina
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-08-05, 11:12   #33
Janicka
Volwaardig Lid

Nationaliteit:

Mouse prosimte...mluvila jsi tady prednedavnem o tom, ze pro tu praci potrebujes prelozene maturitni vysvedceni, mohla bys mi poradit kde a jak si to mam zaridit? A prekladat do holanstiny nebo anglicky? Diky moc Jana
Janicka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-08-05, 12:15   #34
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:

na www.netherlandsembassy.cz pod english homepage -the consulate - translators najdes prekladatele jak v nizozemi,tak v cechach
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-08-05, 12:35   #35
Mouse
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:

Jenze nejde jen o preklad ale jde taky o to co je tomu ekvivaletni v holandsku..tedy ja mam cesky 8 lety gympl...takze taky musi zjistit cemu to je podobny tady..jestli havo nebo gymnazium...atd. tohle mi napsali z ty firmy..

"U kunt bij CWI informatie inwinnen over een dergelijke internationale diplomawaardering. CWI verzorgt dit voor personen die zich willen oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt en voor werkzoekenden zonder baan."

Takze u CWI!!

Ale myslim si ze kontaktovat ambasadu nei vubec od veci...ale ja sem to zkousela uz v Cechach a tam mi rekli ze jestli mi uznaji v holandsku maturitu a mi vysvedceni zalezi na zamestnavateli,ze na to nejsou nejaky urcity pravidla a nei seznam jaka skola je a neni uznavana!Ale to bylo pred rokem tak buh vi jak to je ted!
Oud 25-08-05, 09:33   #36
Janicka
Volwaardig Lid

Nationaliteit:

Diky moc, tak good luck.
Janicka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 25-08-05, 19:21   #37
Mouse
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:

Nemas vubec zac!! http://www.cwinet.nl/nl/minderheden/...waardering.asp
Tady je presna website kde se muzes podivat co pro tebe muzou udelat...snad se hodi!!!
Hodne stesti!!!!
Oud 26-08-05, 16:15   #38
Charaska
Lid

Charaska's avatar

Nationaliteit:

Ahoj lidicky,

zdravim vas po dlouhe dobe. Byla tady na zacatku zminka o volne pracovni pozici do kastaku u Nike v Hilversumu. Tato pozice je uz obsazena a stalo se tak vcera! Byla jsem tam vcera na pohovoru. Na vubec mem prvnim pracovnim pohovoru tady. Pohovor jsem ale delala u Adecca, ktere sidlo primo v budove Nike a pracuje pro Nike. Bohuzel doslo k nedorozumeni mezi HR Nike a Adeccem. Ten samy den, co jsem tam byla na pohovoru ja u Adecca, tak primo u Nike byl nekdo jiny, komu praci uz nabidli a ON/ONA ji prijal/a. Takze smolicek. Nicmene, pry jsem na ne udelala dobrej dojem a snazi se mi najit jinou praci v ramci Nike. V utery tam jdu na dalsi pohovor, tak jsem zvedava, jak to dopadne.

Co se tyce dokazovani vzdelani, nic po mne nechteli. Mam celkem slusnou praxi z Cech a pripravte se na to, ze reference pro ne jsou dost dulezite. Zajima je tedy hlavne pracovni zkusenosti. Pokud uz jste nekdo v Holandsku pracoval, jste na tom lepe.

Chodim na kurz NL, ale svou sanci vidim predevsim v mezinarodnich firmach. Obzvlast tam, kde budu moci vyuzit CESTINU! Na ruzne administrativni pozice holandskych firem chteji holandstinu slovem i pismem, takze tady mam, alespon na par let, smulu...

Preju vam, aby se vam podarilo sehnat (jakoukoliv) praci. Pak uz to bude precijen jednodussi. Ja budu brat cokoliv. Nikdy nevite, kdo si vas v te firme vsimne, nebo ze s vami kontrakt prodlouzi.

Hodne stesti.

MIMOCHODEM, nevite, co Svetluska a jeji nova prace??????????????
Charaska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 29-08-05, 13:01   #39
Beruska
VIP Lid

Beruska's avatar

Po mne nikdo prelozene vysvedceni nechtel! Zrejme vsude zapusobily moje krasny modry oci!! HAHA!
Holky, hlavne mluvte, mluvte a procvicujte holandstinu kazdy den. Treba i u zelinare, proc se nezapojit do diskuze o tom, jaky je to ale krasny den, ze slunce sviti, ze ty okurky jsou dnes ale obzvlast pekny ... a pak to pujde samo!! Drzim vsem palce!
Beruska is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 29-08-05, 14:45   #40
Baruska
Nieuw Lid

Baruska's avatar

Nationaliteit:

Ja pracuju uz 3 tydny v Rijswijku pro European Patent office, a chteli po me jak maturitni vysvedceni tak i papir,ze mam statnice z anglictiny.Dokonce jsem to donesla v cestine a oni si to sami prelozili.Prace je super.Vyborny mlady kolektiv lidi z cele Evropy. Doufam ze budete mit vsichni stesti jako ja.Drzim palce.
Baruska is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed