het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 04-02-08, 13:46   #41
Actief Lid

Nationaliteit:
[quote=Katy;211821]
Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken

No hlavne ze jsi tu nedavno psala,ze se budes rozvadet a stehovat ne?????..............A snad manzel muze jit s tebou do CR,kdyz se ti tu tak nelibi ne?
A muj prispevek byl hlavne o tom,ze mi prides az moc precitlivela na to,ze z tebe delaj praci debila,nevim,co sem zas pletes manzela
Muze mi nekdo rict od ceho je tu to forum?Kdyz si tedy nemohu uz nic napsat?Tak ja se uz do niceho plest nebudu ,nebudu radeji odpovidat abych nekoho neurazela svymi prizpevky.Naskle.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-02-08, 13:49   #42
Actief Lid

Nationaliteit:
[quote=veronika;211823]
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
Muze mi nekdo rict od ceho je tu to forum?Kdyz si tedy nemohu uz nic napsat?Tak ja se uz do niceho plest nebudu ,nebudu radeji odpovidat abych nekoho neurazela svymi prizpevky.Naskle.
To by me zajimalo,cim sem te ted jako urazila Ty jo holka,ty mas fakt dost.....

Laatst aangepast door Katy; 04-02-08 om 15:34.
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 04-02-08, 14:42   #43
VIP Lid

Beruska's avatar

Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken
Naskle.
No .. naskle.
Oud 05-02-08, 07:19   #44
Actief Lid

Nationaliteit:
Holky, vy co jste tu uz zvykle a asi otrlejsi povahy nez Veronika, tak ji nechte prece at se tu "vyplace", protoze kde jinde ma tu moznost? Nekdo si proste zvyka dyl, nekdo se tu citi dobre hned a nekdo si nezvykne nikdy. Ja si myslim, ze je dobre, ze se Verca ohlizi i na manzela a nebali hned kufry. Katy, co Ty vis o tom jak to u nich doma ted je? Jandulko, Verca prece psala, ze to byl vtip s tim parkem? To uz si tu vazne budete predhazovat kde co? Myslela jsem, ze tohle forum je na to, aby si tu lidi pomahali, mohli se vypovidat a podobne a ne na sebe utocili. Mejte pekny den, vsechny! B.
B0791 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-08, 09:02   #45
Volwaardig Lid

Nationaliteit:
Citaat:
B0791 schreef:
Bericht bekijken
Holky, vy co jste tu uz zvykle a asi otrlejsi povahy nez Veronika, tak ji nechte prece at se tu "vyplace", protoze kde jinde ma tu moznost? Nekdo si proste zvyka dyl, nekdo se tu citi dobre hned a nekdo si nezvykne nikdy. Ja si myslim, ze je dobre, ze se Verca ohlizi i na manzela a nebali hned kufry. Katy, co Ty vis o tom jak to u nich doma ted je? Jandulko, Verca prece psala, ze to byl vtip s tim parkem? To uz si tu vazne budete predhazovat kde co? Myslela jsem, ze tohle forum je na to, aby si tu lidi pomahali, mohli se vypovidat a podobne a ne na sebe utocili. Mejte pekny den, vsechny! B.
BO791 Souhlas.

Veroniko, ja proste navstevy pozadam at se zuji, protoze syn strka vsechno do pusy. UNOX jako narodni jidlo, by myslim pobavilo i samotne Holandany.
Malina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-08, 10:58   #46
Actief Lid

Nationaliteit:
Tak celej ten muj prispevek byl hlavne o tom,ze pokud se Veronice zda,ze za vsechno jeji nestesti muzou holandani,proc se nesebere a nejede domu,kdyz uz se tam i tak mela v zari stehovat?????
Oud 05-02-08, 12:03   #47
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
Tak celej ten muj prispevek byl hlavne o tom,ze pokud se Veronice zda,ze za vsechno jeji nestesti muzou holandani,proc se nesebere a nejede domu,kdyz uz se tam i tak mela v zari stehovat?????
Vis Katy,ono se to vsechno nahromadi do hlavy a pak to jednou bouchne.A ono se to netyka jen me ale tyka se to tez jinych zkusennosti z holandany.To co ti napisu se me docela dotyka.
Pracovala jsem v logistiek a tam samozrejme pracovali holandani(zeny,muzi).Nemela jsem s nima zadny problem vse perfekt.
No a jednou jsem sedela s holcinou (polkou) v eating room a jedli jsme.Najednou se tam prihrnulo asi 20 polaku.Holky a kluci a starsi zeny a muzi.Ja jsem je nemusela predtim,kdyz jsme nemohli pracovat,byla jsem na ne trosku vysazena.Protoze oni vzdy nasli zpusob jak tu zakotvit.Ale to neni podstatny uz ted.Podstatny je co chci tim rict.Postavili se k automatu na kavu ....a cekali az na ne prijde rada ,no a ja jsem jen tak po ocku sledovala holandany.No ve me by se krve nedorezal jak holandaci natahovali krky a rolovali oci !!!Jak se odklaneli od tech polskych lidi!Jak jsem jiz psala ja je nemusela (polaky)ale tohle je uz moc jak se jich vylozene stiti.Proto mam takovy nazor.Ja tez nepujdu v CR do kauflandu a nebudu rolovat oci a odklanet se od holandanu co za mnou stoji v rade za kasou.Tak namyslena nejsem.Toto je ten hlavni duvod proc jsem tak vytocena.Ja tez neohrnuji nos nad Rusakama,protoze ti muzu rict,je mi nekdy i do breku kdyz vim ze oni takovy zivot jako mi v CR nebo NL nemuzou nikdy mit.Ja se rada strojim namaluju ale nepovysuju nad chudou narodnosti.A za svou rodinu v CR mohu rict,ze ma rodina je na tom finance lepe nez manzelova zde,tak proto nevim na co si tu porad hrajou?Maji se nejdrive kouknout do sveho talire a pak znas delat chudinky.Je pravda,ze je tu spoustu polaku,prave proto ze to v polsku neni na dobre ceste,ale holandani je sem pustili,tak at neohrnujou nos.A obecny holandan nedela rozdili mezi ceskou a polkou.Oni si mysli i ucitele jazyka zde ve skole,ze ja se mohu jit ucit s polskym ucitelem protoze nase rec je pry velice podobna.No nebudu se k tomu dal vyjadrovat,vsichni vime jak to je.Takze to neni jen o Unoxu(vtip),ale tak spise o tom ze nekteri holandani nebyli ani 30km od sveho bydliste a nevedi kde vlastne zijou.Mi co jsme se narodili jinde a zijeme tez jinde,muzeme srovnavat ty rozdily a to ja prave delam.Proto jsem napsala co jsem napsala.A mozna jsem byla moc emocionalni ,proto to vyjadrovani.Tak koncim.
PS:to ze jsme se neprestehovali do CR minuly rok,je z osobnich tragickych duvodu.Meli jsme zacit pracovat pro tchana a on se 1.rijna zabil.Takze se nam vse sesypalo.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-08, 12:10   #48
Actief Lid

Nationaliteit:
No to sem nevedela,to se omlouvam.Ale podle toho co pises ti rikam,ze nejlepsi je to neresit ,ja vim,ze pro nektery Holandany sme jen povl,kdyz si to myslej,tak at si to myslej,ja bych se tim nenechala otravit
Oud 05-02-08, 12:56   #49
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
Katy, a tys jeste nikdy kufry nebalila? Treba jen pomyslne?
Ja je balim skoro kazdej mesic.... v obdobi PMS , no a pak jsem zase nakej cas v klidu.
Vubec nejlepsi lek je sebrat se a jet na par dni do Cech, kdyz vidim, jak se tam lidi k sobe chovaji, treba v obchodech nebo v tramvaji , tak si kolikrat rikam: zlaty Holandsko!
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 05-02-08, 13:00   #50
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
Katy, a tys jeste nikdy kufry nebalila? Treba jen pomyslne?
Ja je balim skoro kazdej mesic.... v obdobi PMS , no a pak jsem zase nakej cas v klidu.
Vubec nejlepsi lek je sebrat se a jet na par dni do Cech, kdyz vidim, jak se tam lidi k sobe chovaji, treba v obchodech nebo v tramvaji , tak si kolikrat rikam: zlaty Holandsko!
ja je dokonce i sbalila Barbucho
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels