Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
holandština

holandština

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 17-02-07, 11:16   #31
ascella
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Keyla schreef:
Bericht bekijken
mno to ja o kopirovani nevim...kde bych si to tak mohla nechat kopirovat...tady bydlim hned vedle amstel station...a kde ty?koukam, ze jsi taky v adamu
myslim kopie/vypaleni (promin Pepo) tech cd a kopie z knizky (5centu v AH za A4) anebo ti je proste pujcim,ty si udelas,co potrebujes a pak vratis....chces?
Oud 17-02-07, 11:19   #32
Keyla
Nieuw Lid

Keyla's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken
myslim kopie/vypaleni (promin Pepo) tech cd a kopie z knizky (5centu v AH za A4) anebo ti je proste pujcim,ty si udelas,co potrebujes a pak vratis....chces?
jo taaaak....jeee....tak to by bylo prima....to ja bych se urco rada podivala...
Oud 17-02-07, 11:25   #33
ascella
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Keyla schreef:
Bericht bekijken
jo taaaak....jeee....tak to by bylo prima....to ja bych se urco rada podivala...
a chces i pro zacatecniky anebo to uz ti jde?muzeme se nekdy nekde sejit a ja ti to predam a muzeme i pokecat :o) ja muzu kazdou stredu,patek,sobota.mas si to kde vypalit?
Oud 17-02-07, 11:30   #34
Keyla
Nieuw Lid

Keyla's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken
a chces i pro zacatecniky anebo to uz ti jde?muzeme se nekdy nekde sejit a ja ti to predam a muzeme i pokecat :o) ja muzu kazdou stredu,patek,sobota.mas si to kde vypalit?
no snad by to melo jit pres laptop...ve stredu a v patek jsem detima...nechtela by ses treba stavit u mne doma?bys poznala ty me ulicniky a ja bych fakt uvitala spolecnost...a nebo treba v sobotu...ovsem to by slo az v breznu...pristi vikend jsem v nieuwegien...a nebo ze by dneska???na vecer...treba k jozefovi...jak chces...ja jsem sice cerstve po flamu(vcera byla v posilce ochutnavka vina-10ruznych vin po sklenicce)a nebyla to zadna krabicova, to mi ver...sama lepsi...takze i kdyz mam trenink z moravy, jeste ted jsem ovinena ne ze bych si stezovala....
Oud 17-02-07, 11:31   #35
Kacula
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken
-jestli se ti da verit,tak ti klidne ty knizky pujcim(muzes si udelat kopie) ;o) ja uz je stejne nebudu potrebovat....a jestli budes v amsterdamu,tak ti mohu i pomoci pri nepochopeni....
Skvělá nabídka, jsi hrozně hodná. Já "zatím" nejsem v NL natrvalo, jezdím tam tak jednou za měsíc na prodlouženej víkend za přítelem-holandanem. Ten žije poblíž Rotterdamu, ale ve čtvtek přiletím na Schip., takže v Amsterdamu budu.Možná, kdybych Tě mohla poprosit o ty kopie a (vypálení CD), což bych Ti určitě ráda zaplatila nebo kdyby jsi měla nějaký přání přivést něco z Cech . Tím ,že tam jsem nepravidelně,tak v případě půjčení nevím, kdy bych byla schopna Ti to vrátit
Kacula is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-02-07, 11:34   #36
ascella
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Keyla schreef:
Bericht bekijken
no snad by to melo jit pres laptop...ve stredu a v patek jsem detima...nechtela by ses treba stavit u mne doma?bys poznala ty me ulicniky a ja bych fakt uvitala spolecnost...a nebo treba v sobotu...ovsem to by slo az v breznu...pristi vikend jsem v nieuwegien...a nebo ze by dneska???na vecer...treba k jozefovi...jak chces...ja jsem sice cerstve po flamu(vcera byla v posilce ochutnavka vina-10ruznych vin po sklenicce)a nebyla to zadna krabicova, to mi ver...sama lepsi...takze i kdyz mam trenink z moravy, jeste ted jsem ovinena ne ze bych si stezovala....
vis co?ja se s tebou dneska domluvim u pepy,dobre?
Oud 17-02-07, 11:36   #37
ascella
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Kacula schreef:
Bericht bekijken
Skvělá nabídka, jsi hrozně hodná. Já "zatím" nejsem v NL natrvalo, jezdím tam tak jednou za měsíc na prodlouženej víkend za přítelem-holandanem. Ten žije poblíž Rotterdamu, ale ve čtvtek přiletím na Schip., takže v Amsterdamu budu.Možná, kdybych Tě mohla poprosit o ty kopie a (vypálení CD), což bych Ti určitě ráda zaplatila nebo kdyby jsi měla nějaký přání přivést něco z Cech . Tím ,že tam jsem nepravidelně,tak v případě půjčení nevím, kdy bych byla schopna Ti to vrátit
v tenhle ctvrtek to asi nevyjde,protoze ty knizky prave pujcuji,ale az sem prijedes priste,tak ti zaridim kopie a vypaly treba za pravou ceskou cokoladu od orion :o))) panize samozrejme nechci ;o)
Oud 17-02-07, 11:39   #38
Keyla
Nieuw Lid

Keyla's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken
v tenhle ctvrtek to asi nevyjde,protoze ty knizky prave pujcuji,ale az sem prijedes priste,tak ti zaridim kopie a vypaly treba za pravou ceskou cokoladu od orion :o))) panize samozrejme nechci ;o)

ja taky vsechno vymenuju za cokoladu neni nad orion, ze???
Oud 17-02-07, 11:40   #39
Keyla
Nieuw Lid

Keyla's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken
vis co?ja se s tebou dneska domluvim u pepy,dobre?
poslu ti pm
Oud 17-02-07, 11:45   #40
Kacula
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Citaat:
ascella schreef:
Bericht bekijken
Tak to bude pořádnej balík, souhvězdí Orionu , snad i do tý doby něco nachrochtám , ale jsem na úplným začátku, takže .. i "příště" za ně budu mooooc ráda . Díky
Kacula is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed