|
|
#11 |
|
Actief Lid
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
je tam hodne prikladu vet,pak hodne veci na doplnovani,ma to klic,takze si to muzes zkontrolovat jsem ty dve knizecky zcizila ve skole a zapomela vratit,takze taky nevim,kde se to da sehnat ale da se to nakopirovat ,neni to tlusty ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Volwaardig Lid
|
ahojky, muzes si koupit holandstinu pro zacetcniky (netherlands for beginners) a muzes to sehnat v anglicko-holandskym prekladu.vetsinou jsou to ucebnice s 2CD,ktere mas na poslech a na cviceni.nekupuj si zadny Inter Taal(velky A4 ucebnice ve zlute,oranzove,modre a zelene barve),protoze to jsou neprehledne ucebnice a pouzivaji se vetsinou ve skolach/kursech.ja si koupila od vydavatelsti PRISMA (takova seda knizka s nl vlajkou a sluchatkama od walkmena.)...dostanes k tomu2CD za necelych 50€,ale hodne se z toho naucis.....maji ji vsude v knihkupectvi (schelterma, intertaal (u rijskmusea-amasterdam) apod.) drzim palce.ahoj anna
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
|
Učebnice nizozemštiny pro Čechy / Wegwijs worden in Nederlands
ISBN 80-86180-00-X Kupoval jsem ji v ČR |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ja jsem zacinala taky s www.taalklas.nl docela to pomohlo,ale fakt jen zaklady.Nejlpesi je kurz.V brne jeden je,protoze a nej chodi kamoska.ale pry to bylo tezke vubec neco sehnat. No a recept na tenhle sileny jazyk??fakt ucit se a mluvit(coz ja nedelam) nejlpesi je byt mezi lidma,kdo neumi ani cesky ani anglicky,to pak jde samo ![]()
|
|
|
|
#17 |
|
Nieuw Lid
|
díky za tipy, ve čtvtek jedu do NL, tak se po tom hned podívám
![]() |
|
|