Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
holandština

holandština

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 17-02-07, 10:04   #11
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Kacula schreef:
Bericht bekijken
A je v Holandsku k sehnání něco jako "Holandština pro cizince"? Taková, z který se dá něco naučit, máte někdo nějaký tip?
no ja mam nekde na pude knizku pro cizince- je to anglicko-holandsky ,tu sem od nekoho dostala
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-02-07, 10:09   #12
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
no ja mam nekde na pude knizku pro cizince- je to anglicko-holandsky ,tu sem od nekoho dostala
jo a jeste existujou dve chytry knizecky-jmenuje se to trefwoorden mam ten dojem a daj se z toho dobre naucit slovesa s odlucitelnou predponou a takovyhle veci

je tam hodne prikladu vet,pak hodne veci na doplnovani,ma to klic,takze si to muzes zkontrolovat

jsem ty dve knizecky zcizila ve skole a zapomela vratit,takze taky nevim,kde se to da sehnat

ale da se to nakopirovat ,neni to tlusty
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-02-07, 10:10   #13
Volwaardig Lid

ascella's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Kacula schreef:
Bericht bekijken
A je v Holandsku k sehnání něco jako "Holandština pro cizince"? Taková, z který se dá něco naučit, máte někdo nějaký tip?
ahojky, muzes si koupit holandstinu pro zacetcniky (netherlands for beginners) a muzes to sehnat v anglicko-holandskym prekladu.vetsinou jsou to ucebnice s 2CD,ktere mas na poslech a na cviceni.nekupuj si zadny Inter Taal(velky A4 ucebnice ve zlute,oranzove,modre a zelene barve),protoze to jsou neprehledne ucebnice a pouzivaji se vetsinou ve skolach/kursech.ja si koupila od vydavatelsti PRISMA (takova seda knizka s nl vlajkou a sluchatkama od walkmena.)...dostanes k tomu2CD za necelych 50€,ale hodne se z toho naucis.....maji ji vsude v knihkupectvi (schelterma, intertaal (u rijskmusea-amasterdam) apod.) drzim palce.ahoj anna
Oud 17-02-07, 10:14   #14
Moderator

pepo's avatar

Nationaliteit:
Učebnice nizozemštiny pro Čechy / Wegwijs worden in Nederlands

ISBN 80-86180-00-X

Kupoval jsem ji v ČR
pepo is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-02-07, 10:14   #15
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Kacula schreef:
Bericht bekijken
projdi vsechny boekhandels v okoli... maj ruzny knizky, vetsinou anglictina holandstina Nederlands voor anderstaligen... chce si to prohlidnout jaka by ti vyhovovala, ja jsem si vybrala Nieuwe buren a je to takovy nestravitelny, takze tuhle nedoporucuju...
kacenice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-02-07, 10:26   #16
Actief Lid

janicka36's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
kacenice schreef:
Bericht bekijken
projdi vsechny boekhandels v okoli... maj ruzny knizky, vetsinou anglictina holandstina Nederlands voor anderstaligen... chce si to prohlidnout jaka by ti vyhovovala, ja jsem si vybrala Nieuwe buren a je to takovy nestravitelny, takze tuhle nedoporucuju...
Nieuwe buren delame ve skole...docela to jde,ale to thuisporagrama je o nicem musim rict...ve skole mame jine knihy a je to podrobnejsi i to PC...
ja jsem zacinala taky s www.taalklas.nl docela to pomohlo,ale fakt jen zaklady.Nejlpesi je kurz.V brne jeden je,protoze a nej chodi kamoska.ale pry to bylo tezke vubec neco sehnat.
No a recept na tenhle sileny jazyk??fakt ucit se a mluvit(coz ja nedelam) nejlpesi je byt mezi lidma,kdo neumi ani cesky ani anglicky,to pak jde samo
Oud 17-02-07, 10:31   #17
Nieuw Lid

Nationaliteit:
díky za tipy, ve čtvtek jedu do NL, tak se po tom hned podívám
Kacula is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-02-07, 10:32   #18
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
janicka36 schreef:
Bericht bekijken
ale to thuisporagrama je o nicem musim rict... a mluvit(coz ja nedelam)
no ja si prave hloupe poridila thuisprograma
a s tim mluvenim mam zkusenost, ze okoli obvykle po me prvni vete propukne v totalni smich takze to zase na nejakou dobu vzdam....
Oud 17-02-07, 10:34   #19
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Citaat:
pepo schreef:
Bericht bekijken
Učebnice nizozemštiny pro Čechy / Wegwijs worden in Nederlands

ISBN 80-86180-00-X

Kupoval jsem ji v ČR

A kdeprosím? Prošla jsem knihkupectví, ale mají maximálně slovníky (a to ne vždycky). v knihovně jsem našla jednu, ale hodně prastarou.. Lepší než nic
Kacula is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 17-02-07, 10:36   #20
Actief Lid

kacenice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Kacula schreef:
Bericht bekijken
A kdeprosím? Prošla jsem knihkupectví, ale mají maximálně slovníky (a to ne vždycky). v knihovně jsem našla jednu, ale hodně prastarou.. Lepší než nic
oni uz ji skoro nikde nemaj, zkus knihovny, ja ji shanela po knihkupectvich a nikde ji nemaj...
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed