![]() |
|
|
#21 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Nieuw Lid
|
Ja vim, ze je to blbost, ale ja jsem tady pres polskou firmu. Ja jsem volala do firmy memu koordinatorovi, ten mi rekl, ze potrebuje zpravu od lekare. Ja jsem mu pak obratem volala, ze mne tedy nikdo nechce vzit a on ze mi zajisti doktora, protoze mi mame osobniho lekare v Tilburgu-tam sidli polska firma. Nakonec mi rekl, ze si tam mam zajet do Tilburgu sama ( asi 80-90 km od Culemborg). Kdyz byla jedna znama nemocna tak pro ni prijeli a odvezli k lekari (bydleni ji zajistuje firma)a zase zpatky, a ja mam jet sama jen proto, ze mam privatni bydleni??? Takze dnes se pry budou rozhodovat co se mnou...
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Actief Lid
|
Tak zkus normalni holandsky uitzendbureau.Jako tempo-team nebo Randstad.Tam maji takove prace jako ve fabrice.A neni to tak prisne a nesmyslne jako u polaku.A verim tomu ze budes mit novou praci hned.Me chteli hned za 2dny do fabriky.
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Nieuw Lid
|
ja potrebuji delat oficialne... jsem mesic po skole a od zari bych se mela hlasit na pracaku takze nejdzl do zari. mam tady pritele a stim bhzchom tu chteli zustak tak minimalne rok... jenomze on uz praci ma jako zednik takze jeste ja
|
|
|
|