|
|
#11 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Klariso, treba ma pro tebe Sarka73 dobry tip, drzim pesti, at ti to vyjde.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
btw.znam holku,co zacla taky ve fabrice a ted tam, dela vedouci oddeleni, ma slusnej plat ,sice to trvalo 4roky,nez se dostala od pasu az tam ale i tak ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Kdyby si clovek porad mel hledat duvody proc neco nejde, tak celej zivot nedela nic jinyho. Je potreba se na to podivat z te druhe strany - holandstina se da naucit, diplom se da dodelat a to hlavni, co clovek potrebuje, je jeho vlastni hlava a zdrave nadseni - myslim, ze upinat se na to, ze jsem v osmnacti vystudovala takovy a takovy obor nema cenu, clovek se prece uci cely zivot .
|
|
|
|
|
#15 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Jo, ja jsem hlavne rada, ze jsem mezi lidma. kolegy mam teda vselijake - dobre i spatne, ale ono i zalezi na tom, jak se k tomu postavim... a taky se musim priznat, ze vubec nejsem uklizeci typ, takze ty uklidy byly pro me utrpeni... jako prijem do zacatku dobry, ale jsem rada, ze jsem se toho strepala....
A taky -to zdravotni, pocitaji se mi odpracovane roky....atd. atd. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
) |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
ohromne ponizujici, takze jsem se vrhla na nizozemstinu...ted uz bych asi problem nemela, praci jsem si nasla i pri skole...mozna na cernem trhu si praci clovek neco najde, ale oficialne chteji holandstinu... ![]() Bericht 28-06-07 om 21:52 aangepast door Jay62. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Nieuw Lid
|
hledam praci
Ahoj vsichni. Jsem tady dnes poprve
. Bydlim s pritelem v Culemborg, pracuju v Geldermalsen, ale nejspis jsem o praci prisla, protoze jsem byla jeden den nemocna a nedonesla jsem dokument od lekare, coz je pro ne big problem. Ja jsem litala po doktorech, ale zadny mne nevzal, jelikoz nejsem z Holandska a pry maji plny stav. Chci si najit novou praci, tak jestli byste o necem vedeli, prosim poslete info na muj mail, dorozumim se anglicky, od zari budu chodit do skoly na holandstinu. Diky. Pa |
|
|
|