Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
hledam praci

hledam praci

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 28-06-07, 19:19   #11
goddart
Actief Lid

goddart's avatar

Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken
No jo to delame,ale penize jsou penize.Me se jeste delat nechce.Nejak jsem zlenivela.A ve fabrice se mi moc delat nechce.
Jj, zivot je otazkou priorit. Osobne si myslim, ze je to skoda, delat po 1.kvetnu nacerno ( socialni jistoty, duchodove zabezpeceni, ziskani praxe, moznost profesniho rustu, lepsi platove podminky atd. atd.), ale kazdy to vidime jinak.
Klariso, treba ma pro tebe Sarka73 dobry tip, drzim pesti, at ti to vyjde.
Oud 28-06-07, 19:49   #12
veronika
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
goddart schreef:
Bericht bekijken
Jj, zivot je otazkou priorit. Osobne si myslim, ze je to skoda, delat po 1.kvetnu nacerno ( socialni jistoty, duchodove zabezpeceni, ziskani praxe, moznost profesniho rustu, lepsi platove podminky atd. atd.), ale kazdy to vidime jinak.
Klariso, treba ma pro tebe Sarka73 dobry tip, drzim pesti, at ti to vyjde.
Jo ja bohuzel tak holandsky nemluvim jak anglicky a ve fabrice me zadna zazracna kariera neceka a bohuzel jen s vyucakem damske krejcove se nechytam.Uz jsem se poptavala kde je tu v okoli nejaky odevni salon a bohuzel nic.Jen timto mohu udelat karieru.Ale bohuzel se nechytam.Tak mozna v Amsterdamu.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-06-07, 20:00   #13
Katy
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
veronika schreef:
Bericht bekijken
No jo to delame,ale penize jsou penize.Me se jeste delat nechce.Nejak jsem zlenivela.A ve fabrice se mi moc delat nechce.
no ale zase ti utece par mesicu / let zivota a kdyz se podivas pak zpatky,tak si pak reknes,zes je promrhala jako uklizecka,coz mi pride skoda

btw.znam holku,co zacla taky ve fabrice a ted tam, dela vedouci oddeleni, ma slusnej plat ,sice to trvalo 4roky,nez se dostala od pasu az tam ale i tak
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-06-07, 20:51   #14
goddart
Actief Lid

goddart's avatar

Citaat:
Katy schreef:
Bericht bekijken
no ale zase ti utece par mesicu / let zivota a kdyz se podivas pak zpatky,tak si pak reknes,zes je promrhala jako uklizecka,coz mi pride skoda

btw.znam holku,co zacla taky ve fabrice a ted tam, dela vedouci oddeleni, ma slusnej plat ,sice to trvalo 4roky,nez se dostala od pasu az tam ale i tak
Presne moje rec, Katy.
Kdyby si clovek porad mel hledat duvody proc neco nejde, tak celej zivot nedela nic jinyho. Je potreba se na to podivat z te druhe strany - holandstina se da naucit, diplom se da dodelat a to hlavni, co clovek potrebuje, je jeho vlastni hlava a zdrave nadseni - myslim, ze upinat se na to, ze jsem v osmnacti vystudovala takovy a takovy obor nema cenu, clovek se prece uci cely zivot .
Oud 28-06-07, 21:05   #15
Alma
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Jo, ja jsem hlavne rada, ze jsem mezi lidma. kolegy mam teda vselijake - dobre i spatne, ale ono i zalezi na tom, jak se k tomu postavim... a taky se musim priznat, ze vubec nejsem uklizeci typ, takze ty uklidy byly pro me utrpeni... jako prijem do zacatku dobry, ale jsem rada, ze jsem se toho strepala.... A taky -to zdravotni, pocitaji se mi odpracovane roky....atd. atd.
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-06-07, 21:30   #16
Jay62
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
janicka36 schreef:
Bericht bekijken
to neni pravda..ja nasla uklid s anglictinou... a ziji v limburg ,ale jinou praci ?jedine holandstine nebo nemcina...
Jani, ja psala "nemohla", pak jsem uz nehledala, byla jsem jednou na CWI a tam jsem dostala tu odpoved a dal jsem se jiz nepidila...ale celkem me to sokovalo, proto jsem ten prispevek napsala...
Jay62 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-06-07, 21:41   #17
Alma
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Jay62 schreef:
Bericht bekijken
Jani, ja psala "nemohla", pak jsem uz nehledala, byla jsem jednou na CWI a tam jsem dostala tu odpoved a dal jsem se jiz nepidila...ale celkem me to sokovalo, proto jsem ten prispevek napsala...
Tys dostala odpoved od CWI, ktera Ti vyhovovala? Tak to je uspech! Me totiz furt posilali nabidky a la hotel ve Franeker, restaurace v Zeelandu ap.... a to bych se teda musela prestehovat 250km (nebo dojizdet! )
Oud 28-06-07, 21:45   #18
Jay62
Actief Lid

Jay62's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
Tys dostala odpoved od CWI, ktera Ti vyhovovala? Tak to je uspech! Me totiz furt posilali nabidky a la hotel ve Franeker, restaurace v Zeelandu ap.... a to bych se teda musela prestehovat 250km (nebo dojizdet! )
ne,ne, ty jsi to spatne pochopila...reagovala jsem na to, ze s anglictinou jsem nesehnala na CWI ani praci uklizecky...cili nedostala jsem s anglictinou ani adresu, kde bych se mohla zeptat...
ohromne ponizujici, takze jsem se vrhla na nizozemstinu...ted uz bych asi problem nemela, praci jsem si nasla i pri skole...mozna na cernem trhu si praci clovek neco najde, ale oficialne chteji holandstinu...

Bericht 28-06-07 om 21:52 aangepast door Jay62.
Jay62 is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-06-07, 21:50   #19
Alma
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Jay62 schreef:
Bericht bekijken
ne,ne, ty jsi to spatne pochopila...reagovala jsem na to, ze s anglictinou jsem nesehnala na CWI ani praci uklizecky...cili nedostala jsem s anglictinou ani adresu, kde bych se mohla zeptat...
ohromne ponizujici, takze jsem se vrhla na nizozemstinu...ted uz bych asi problem nemela, praci jsem si nasla i pri skole...mozna na cernem trhu prace si clovek neco najde, ale oficialne chteji holandstinu...
Ach - jo tak...!
Oud 29-06-07, 02:18   #20
Majka
Nieuw Lid

Majka's avatar

Nationaliteit:
hledam praci

Ahoj vsichni. Jsem tady dnes poprve . Bydlim s pritelem v Culemborg, pracuju v Geldermalsen, ale nejspis jsem o praci prisla, protoze jsem byla jeden den nemocna a nedonesla jsem dokument od lekare, coz je pro ne big problem. Ja jsem litala po doktorech, ale zadny mne nevzal, jelikoz nejsem z Holandska a pry maji plny stav. Chci si najit novou praci, tak jestli byste o necem vedeli, prosim poslete info na muj mail, dorozumim se anglicky, od zari budu chodit do skoly na holandstinu. Diky. Pa
Majka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.0.0 - RSS Feed