het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 28-11-06, 20:17   #11
VIP Lid

barbie's avatar

Me teda muzes rict vsechno.... co je na tom spatnyho? Treba jsou Holandanky lepsi v jinych vecech... , napr. v piti kafe nebo pretvareni se.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-11-06, 20:51   #12
Actief Lid

Nationaliteit:
No teda Barbie, tak jsem koukla na ten tvuj link a nestacila jsem se divit, jak te setrely. Uplne jsem se rozcilila!:-) Ja si taky myslim, ze Cesky jsou poradnejsi, kdyz treba koukam, kdo z nasi prace zehli, tak je to jedna Belgicanka a ja!!! A ze si zde chlapi perou a zehli svoje pradlo sami, no to mi teda prijde trapne. Prece jednou uklidim ja, jednou ty, muj muz dokonce i zehli, kdyz vidi, ze nestiham. Ovsme je pravda, ze nekteri cesky chalpi jsou teda 'na pest', kdyz odmitaji doma cokoliv udelat. V tom jsem rada, ze muj muz bez reci myje nadpbi, uklizi a tak.
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-11-06, 21:05   #13
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Klarka schreef:
No teda Barbie, tak jsem koukla na ten tvuj link a nestacila jsem se divit, jak te setrely. Uplne jsem se rozcilila!:-)
Potrefena husa (nebo slepice) se vzdycky ozve.... tak se to rika, ne?
Oud 28-11-06, 21:06   #14
Actief Lid

Nationaliteit:
Jo, presne tak- a pred chvili uz jsem jim tam taky na toto tema napsala.
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-11-06, 21:59   #15
Volwaardig Lid

Kaca's avatar

Nationaliteit:
Ja jsem se zas ted do nich pustila na Vervoer naar Tsjechie.Ty cvoci se tam vecne ptaji jak se dostanou v ZIME s karavanem do Krkonos!!! to se tam jednou v jedny rubrice nejakej holandan rozciloval,ze byl na dovce v Recku a jak si tam Cesi varili a nechodili do mistni restaurace.No byl z toho uplne hotovej,jak k tomu prijde majitel a ze preci nejsme takovy chudaci a kdyz jo,tak at nejezdime do zahranici.A co delaji oni????Jezdi s narvanejma karavanama po Evrope,brzdi provoz a opruzuji v kazdym malym zapadlym kempiku po Cechach
Kaca is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-11-06, 22:02   #16
VIP Lid

barbie's avatar

Dobre si jim to napsala.
Oud 28-11-06, 22:46   #17
Volwaardig Lid

Kaca's avatar

Nationaliteit:
Ted mi volala jedna pani,ze me ji pani co u ni uklizim doporucila.To uz se mi stalo potreti a fakt to potesi(tohle neni zrovna moje vysnena kariera,ale alespon v necem tu muzu byt dobra,kdyz nemam prilezitost delat zatim nic jinyho)
Oud 28-11-06, 22:53   #18
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Kaca schreef:
Ted mi volala jedna pani,ze me ji pani co u ni uklizim doporucila.To uz se mi stalo potreti a fakt to potesi(tohle neni zrovna moje vysnena kariera,ale alespon v necem tu muzu byt dobra,kdyz nemam prilezitost delat zatim nic jinyho)
No vidis.... o tom se ti v Cesku ani nesnilo.... ze budes stastna, az budes moct v Holandsku uklizet. To je v pr....
Oud 28-11-06, 22:56   #19
Volwaardig Lid

Kaca's avatar

Nationaliteit:
Tell me
Oud 29-11-06, 11:01   #20
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Ahoj holky,
myslim, ze nema cenu se s nekym dohadovat na tema poradek, nebo to dokonce rozdelovat podle narodnosti. Myslim to tak, ze kazdy ma uklizeno tak moc, jak to uzna za vhodne a jestli k uklizeni nekdo vztah nema, tak mu to neubira na kvalite. Moje mamka ma kamaradku, ke ktery kdyz jsme vzdycky prisly, tak tam obleceni vsude, jenom ne ve skrini a nesla s nama na bazen, jen protoze v te hromade nemohla najit vrchni dil plavek .... Ale hraje genialne na klavir a je s ni desna sranda! Tohle je sice uz extrem, ale opravdu si myslim, ze mit precizne uklizeno neni to nejpodstatnejsi v zivote, nac se zaobirat takovymi vecmi. (A tohle ale nemyslim nejak zle proti Vam, je to jen nazor.)
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels