![]() |
|
|
#12 |
|
Actief Lid
|
No teda Barbie, tak jsem koukla na ten tvuj link a nestacila jsem se divit, jak te setrely. Uplne jsem se rozcilila!:-) Ja si taky myslim, ze Cesky jsou poradnejsi, kdyz treba koukam, kdo z nasi prace zehli, tak je to jedna Belgicanka a ja!!! A ze si zde chlapi perou a zehli svoje pradlo sami, no to mi teda prijde trapne. Prece jednou uklidim ja, jednou ty, muj muz dokonce i zehli, kdyz vidi, ze nestiham. Ovsme je pravda, ze nekteri cesky chalpi jsou teda 'na pest', kdyz odmitaji doma cokoliv udelat. V tom jsem rada, ze muj muz bez reci myje nadpbi, uklizi a tak.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Volwaardig Lid
|
Ja jsem se zas ted do nich pustila na Vervoer naar Tsjechie.Ty cvoci se tam vecne ptaji jak se dostanou v ZIME s karavanem do Krkonos!!!
to se tam jednou v jedny rubrice nejakej holandan rozciloval,ze byl na dovce v Recku a jak si tam Cesi varili a nechodili do mistni restaurace.No byl z toho uplne hotovej,jak k tomu prijde majitel a ze preci nejsme takovy chudaci a kdyz jo,tak at nejezdime do zahranici.A co delaji oni????Jezdi s narvanejma karavanama po Evrope,brzdi provoz a opruzuji v kazdym malym zapadlym kempiku po Cechach![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Volwaardig Lid
|
Ted mi volala jedna pani,ze me ji pani co u ni uklizim doporucila.To uz se mi stalo potreti a fakt to potesi(tohle neni zrovna moje vysnena kariera,ale alespon v necem tu muzu byt dobra,kdyz nemam prilezitost delat zatim nic jinyho)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
To je v pr.... |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Ahoj holky,
myslim, ze nema cenu se s nekym dohadovat na tema poradek, nebo to dokonce rozdelovat podle narodnosti. Myslim to tak, ze kazdy ma uklizeno tak moc, jak to uzna za vhodne a jestli k uklizeni nekdo vztah nema, tak mu to neubira na kvalite. Moje mamka ma kamaradku, ke ktery kdyz jsme vzdycky prisly, tak tam obleceni vsude, jenom ne ve skrini a nesla s nama na bazen, jen protoze v te hromade nemohla najit vrchni dil plavek .... Ale hraje genialne na klavir a je s ni desna sranda! Tohle je sice uz extrem, ale opravdu si myslim, ze mit precizne uklizeno neni to nejpodstatnejsi v zivote, nac se zaobirat takovymi vecmi. (A tohle ale nemyslim nejak zle proti Vam, je to jen nazor.) |
|
|
|