![]() |
|
|
#11 |
|
Lid
|
That's very nice to hear that!!! So maybe you could know villages near Breziny called Pusta Rybna and Teleci. Do you know it?? I live in Teleci and I worked (holiday job) in pub-HLUCAL in Pusta Rybna! And how much can you speak czech???? :o)
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VIP Lid
|
Pusta Rybna znam. Maybe you served me a beer and utopenec in Hlucal! We are going skiing there at the old-ski lift. And once we walked to Hlucal from Breziny. Ale Teleci neznam. Vesnice je hesky?
cau |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Evi, nejsi sama ceska v NL, je nas tu dost))))))))))))))))Kde momentalne bydlis?????????
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Actief Lid
|
Ahoj Eviku, i u Rotterdamu nas bydli dost.... Lenka, Darina, Adela, Martina, nad Amstrem zname Sarku a to neni vsechno, je nas vic-staci rict.
Jo a u Policky bydli nase teticka, v Sebranicich.Moc pekne je tam u vas. Tak packo ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Lid
|
Ahoj Pavli, no to uz jsem zjistila, ze je nas tu vic :o) A dokonce jsem si uz nasla jednu kamaradku v te nasi prdelce :o) Bydlim v Almelu, coz je pobliz nemeckych hranic, takze Amsterdam a Rotterdam mam trosku z ruky :o(
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Lid
|
Ahojky, ty znas Policku :o)) To je dobry!! To mas fajn, ze je tam kolem tebe tolik cechu, ja jsem tady u nas v Almelu nasla zatim 2 cesky. Almelo je kousek od nemeckych hranic, takze Rotterdam je pro me trosku z ruky! :o(
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Actief Lid
|
Prima ze jsi nekoho nasla.To je opravdu trochu z ruky, ale kdyby neco, jsme tu.Pa a mej se pekne.
|
|
|
|