![]() |
|
|
#11 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Ahoj, muzu se zeptat jak jste prisli na ten seznam firem .Taky by nas zajimalo, jestli by byla naka u nas v okoli {Jizni Cechy}. Zatim jsme nemeli to stesti neco najit .Diky. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
http://www.nlchamber.cz/ Myslim, ze ma i pobocku v Haagu. Ze by dalsi, kdo uvazuji o presunu do CR? Ja ze uz bych se zacala tesit na dalsi spriznene duse. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj, odepisuji na tvuj dotaz, protoze jsem si v rijnu prosel tim samym. Jsem rozeny Cech, ale ziskal jsem Holandske obcanstvi. V Holansku mi priznali oboje, v Cechach jsem se ale dozvedel ze zde existuje zakon ktery dovoluje obcanstvi jen jedno, takze jsem Holandan. Na cizinecke policii byste nemeli mit problemy, doporucuji si udelat prechodny pobyt za ucelem turistiky. Budete mit nejmene obstrukci a nema to zadny vliv na kvalitu vaseho zivota. Muzete koupit nemovitost, pracovat a je to nadosmrti platne povoleni. Doufam ze jsem Ti trochu pomohl, mas li dalsi dotazy posli zpravu.
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Volwaardig Lid
|
Bohuzel, zmena zakona se teprve pripravuje. Tak mozna (!!!) za dva roky, ale vite sami jak to v tehle zemicce chodi.
Je to nekdy pruser byt zde cizincem, treba rybarska povolenka je 6x(!!!) drazsi nez pro Cecha. Nastesti mam kamarady a zname kteri jsou ochotni kvuli me sem tam neco zaridit jinak bych platil 12 000 misto dvou! DISKRIMINACE prvni tridy.:traan:
|
|
|
#19 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
VIP Lid
|
Klarko, pokud jses vdana za Holandana, tak jsou jiny pravidla.... muzes si nechat obe obcanstvi. Ja jsem dostala hol. obcanstvi az po rozvodu a tim padem jsem se musela ceskeho obcanstvi vzdat. :snik:
|
|
|
|