het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 20-05-07, 22:09   #11
Volwaardig Lid

czechr's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
EJÍSEK schreef:
Bericht bekijken
no on přijede až v říjnu,do té doby si chce něco najít určitě,ted má seznam všech firem s holandským podílem,tak snad se mu nějaká ozve v našem okolí a práci tu najde.S tím papírováním asi už budeme muset začít ted,at je to do října "ready" a sám tu nebude,celá moje rodina ho miluje ,takže to bude o.k.

Ahoj,

muzu se zeptat jak jste prisli na ten seznam firem .
Taky by nas zajimalo, jestli by byla naka u nas v okoli {Jizni Cechy}.
Zatim jsme nemeli to stesti neco najit .

Diky.
czechr is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-05-07, 09:58   #12
Actief Lid

Alma's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
czechr schreef:
Bericht bekijken
Ahoj,

muzu se zeptat jak jste prisli na ten seznam firem .
Taky by nas zajimalo, jestli by byla naka u nas v okoli {Jizni Cechy}.
Zatim jsme nemeli to stesti neco najit .

Diky.
No... me taky.... v rozmezi od Olomouce po Ostravu... , kde se to da najit? Diky predem
Alma is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-05-07, 11:46   #13
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Alma schreef:
Bericht bekijken
No... me taky.... v rozmezi od Olomouce po Ostravu... , kde se to da najit? Diky predem
Pokud ja vim, tak seznam NL firem v CR si muzes koupit od Nizozemske obchodni komory:
http://www.nlchamber.cz/
Myslim, ze ma i pobocku v Haagu.
Ze by dalsi, kdo uvazuji o presunu do CR? Ja ze uz bych se zacala tesit na dalsi spriznene duse.
Klarka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 22-05-07, 12:35   #14
Lid

EJÍSEK's avatar

Nationaliteit:
No MyslÍm,Že To Sehnal Na AmbasÁdĚ,ale JeŠtĚ Se Ho Na To ZeptÁm PŘesnĚji A DÁm Sem Odkaz.doufÁm Fakt,Že PrÁci Tady Najde UŽ Se NemŮŽu DoČkat AŽ Bude Tady....ty Sms A Msn Jsou Fakt Na Nic..
EJÍSEK is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 14-06-07, 11:17   #15
Volwaardig Lid

Martinez's avatar

Nationaliteit:
Ahoj, odepisuji na tvuj dotaz, protoze jsem si v rijnu prosel tim samym. Jsem rozeny Cech, ale ziskal jsem Holandske obcanstvi. V Holansku mi priznali oboje, v Cechach jsem se ale dozvedel ze zde existuje zakon ktery dovoluje obcanstvi jen jedno, takze jsem Holandan. Na cizinecke policii byste nemeli mit problemy, doporucuji si udelat prechodny pobyt za ucelem turistiky. Budete mit nejmene obstrukci a nema to zadny vliv na kvalitu vaseho zivota. Muzete koupit nemovitost, pracovat a je to nadosmrti platne povoleni. Doufam ze jsem Ti trochu pomohl, mas li dalsi dotazy posli zpravu.
Oud 14-06-07, 21:15   #16
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Martinez schreef:
Bericht bekijken
Ahoj, odepisuji na tvuj dotaz, protoze jsem si v rijnu prosel tim samym. Jsem rozeny Cech, ale ziskal jsem Holandske obcanstvi. V Holansku mi priznali oboje, v Cechach jsem se ale dozvedel ze zde existuje zakon ktery dovoluje obcanstvi jen jedno, takze jsem Holandan. Na cizinecke policii byste nemeli mit problemy, doporucuji si udelat prechodny pobyt za ucelem turistiky. Budete mit nejmene obstrukci a nema to zadny vliv na kvalitu vaseho zivota. Muzete koupit nemovitost, pracovat a je to nadosmrti platne povoleni. Doufam ze jsem Ti trochu pomohl, mas li dalsi dotazy posli zpravu.
Martine, ale ja mam pocit,ze ten zakon nedavno zmenili, mozna by sis mohl zazadat o navraceni CR obcanstvi a nechat si i to NL... Prijde mi skoda byt Holandanem ve vlastni zemi...
Oud 14-06-07, 22:24   #17
Actief Lid

duomamlas's avatar

Nationaliteit:
nepotrebuje nic pas a prachy tod vse ...
Oud 15-06-07, 06:18   #18
Volwaardig Lid

Martinez's avatar

Nationaliteit:
Bohuzel, zmena zakona se teprve pripravuje. Tak mozna (!!!) za dva roky, ale vite sami jak to v tehle zemicce chodi.

Je to nekdy pruser byt zde cizincem, treba rybarska povolenka je 6x(!!!) drazsi nez pro Cecha. Nastesti mam kamarady a zname kteri jsou ochotni kvuli me sem tam neco zaridit jinak bych platil 12 000 misto dvou! DISKRIMINACE prvni tridy.:traan:
Oud 15-06-07, 11:56   #19
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Martinez schreef:
Bericht bekijken
Bohuzel, zmena zakona se teprve pripravuje. Tak mozna (!!!) za dva roky, ale vite sami jak to v tehle zemicce chodi.

Je to nekdy pruser byt zde cizincem, treba rybarska povolenka je 6x(!!!) drazsi nez pro Cecha. Nastesti mam kamarady a zname kteri jsou ochotni kvuli me sem tam neco zaridit jinak bych platil 12 000 misto dvou! DISKRIMINACE prvni tridy.:traan:
To je ale divny, protoze ja bych ted teoreticky po 5 letech mela narok na zikani NL obcanstvi a vim zcela jiste, ze si muzu nechat i to ceske.
Oud 15-06-07, 13:27   #20
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
Klarka schreef:
Bericht bekijken
To je ale divny, protoze ja bych ted teoreticky po 5 letech mela narok na zikani NL obcanstvi a vim zcela jiste, ze si muzu nechat i to ceske.
Klarko, pokud jses vdana za Holandana, tak jsou jiny pravidla.... muzes si nechat obe obcanstvi. Ja jsem dostala hol. obcanstvi az po rozvodu a tim padem jsem se musela ceskeho obcanstvi vzdat. :snik:
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels