|
|
![]() |
||||||
|
|
Onderwerp-opties | In onderwerp zoeken | Weergave |
|
|
#11 |
|
Nieuw Lid
|
Já tomu taky moc nevěřím
- ale je to na: http://expat.satyr.nl/tiki-read_arti...?articleId=119 v části o čistotě a pak v komentářích.V hotelu zůstat opravdu nechci, už mám schůzku s jednou realitkou, ale jestli někdo máte doporučení na nějakou konkrétní, budu jen ráda. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Lid
|
tak toho 1.7. asi stejne budu v Maastrichtu, takze ja nakonec tez nemuzu. Ma nekdo nejaky dalsi navrh?
Na to stourani v nose jsem se ptala spousty cizincu a nikdo si niceho takoveho nevsiml... Ale s tim pocasim je to bohuzel pravda, je tu ted opravdu moc hnusne. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nieuw Lid
|
Tak co ten sraz? Nejaky navrh? Ja jako novacek se v Haagu moc nevyznam, tak snad neco navrhnete vy mistni. Postupne se zabydluju, pocasi teda zatim nic moc, snad to bude lepsi. Potebuju pokecat s nejakou dobrou ceskou dusi o tom, kde treba sehnat levne kolo, ceske pivo, na co si tu dat pozor ap. A vubec, jaci jsou holandane. Tady na foru jsem uz toho nacetla docela dost, ale u piva se to vzdycky lip rozebira.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nieuw Lid
|
Jo a ve stredu nemuzu, to uz se kolegyne z prace pozvali na kolaudacku, rada bych jim uvarila neco ceskeho..po procteni rubrik o vareni tady na foru jsem se rozhodla pro tvarohove knedliky...tak snad se mi podari sehnat vsechny ingredience. A snad by se tu dal udelat i nas klasicky vanocni bramborovy salat. Co takhle sraz v utery? Hodilo by se vam to?
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Bramborovy salat si muj manzel nemuze vynachvalit, ten jejich je bleeee... ten nemusim..radsi svuj domaci.. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Nieuw Lid
|
Ja jsem stale tady. Utery, patek nebo vikend. O vikendu pojedem s pritelkou nejspis do Amstru obejit mesto, mrknout do muzei atd. Spolecnost vitana
|
|
|
|
#18 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj, tak sraz bude ve stredu, 25.7. v 21:00 na tram zastavce Kneuterdijk (ta je v centru u Binnenhof). Jeste nevime, kam pujdem, rozhodnem se na miste, kazdopadne dalsi ucastnici jsou vitani. Tak nevahejte a ozvete se sem, at vime, s kym mame jeste pocitat.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Nieuw Lid
|
Ahojte vsichni..
Zalozil jsem toto tema a dlouho se tu nic nedelo a koukam ze vse je jinak. Ted jsem se vratil z Ceska a zase zde budu par mesicu pusobit, takze pokud bude nejake spolecna akce (prijemne posezeni u pivka nebo tak,...) tak me prosim kontaktujte na ICQ 225-325-630
![]() |
|
|
|