Registreren
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Vakantiehuizen
Agenda Ledenlijst FAQ Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Terug   het Tsjechisch Forum - Česká místnost - Práce a život v Nizozemí
Cesi v Haagu?Nejaky sraz?

Cesi v Haagu?Nejaky sraz?

Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken Weergave
Oud 22-06-07, 20:45   #11
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Já tomu taky moc nevěřím - ale je to na: http://expat.satyr.nl/tiki-read_arti...?articleId=119 v části o čistotě a pak v komentářích.
V hotelu zůstat opravdu nechci, už mám schůzku s jednou realitkou, ale jestli někdo máte doporučení na nějakou konkrétní, budu jen ráda.
frufru is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-06-07, 10:10   #12
Lid

Merel's avatar

Nationaliteit:
tak toho 1.7. asi stejne budu v Maastrichtu, takze ja nakonec tez nemuzu. Ma nekdo nejaky dalsi navrh?

Na to stourani v nose jsem se ptala spousty cizincu a nikdo si niceho takoveho nevsiml... Ale s tim pocasim je to bohuzel pravda, je tu ted opravdu moc hnusne.
Merel is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-07-07, 11:32   #13
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Tak co ten sraz? Nejaky navrh? Ja jako novacek se v Haagu moc nevyznam, tak snad neco navrhnete vy mistni. Postupne se zabydluju, pocasi teda zatim nic moc, snad to bude lepsi. Potebuju pokecat s nejakou dobrou ceskou dusi o tom, kde treba sehnat levne kolo, ceske pivo, na co si tu dat pozor ap. A vubec, jaci jsou holandane. Tady na foru jsem uz toho nacetla docela dost, ale u piva se to vzdycky lip rozebira.
Oud 07-07-07, 11:37   #14
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Jo a ve stredu nemuzu, to uz se kolegyne z prace pozvali na kolaudacku, rada bych jim uvarila neco ceskeho..po procteni rubrik o vareni tady na foru jsem se rozhodla pro tvarohove knedliky...tak snad se mi podari sehnat vsechny ingredience. A snad by se tu dal udelat i nas klasicky vanocni bramborovy salat. Co takhle sraz v utery? Hodilo by se vam to?
Oud 07-07-07, 12:30   #15
VIP Lid

barbie's avatar

Citaat:
frufru schreef:
Bericht bekijken
...po procteni rubrik o vareni tady na foru jsem se rozhodla pro tvarohove knedliky...tak snad se mi podari sehnat vsechny ingredience.
No, pokud sis privezla hrubou mouku a tvrdej tvaroh... ale stejne pochybuju, ze holandanum budou ovocny knedliky chutnat... oni totiz neji, co neznaj.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 07-07-07, 14:34   #16
Volwaardig Lid

Alice's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
barbie schreef:
Bericht bekijken
No, pokud sis privezla hrubou mouku a tvrdej tvaroh... ale stejne pochybuju, ze holandanum budou ovocny knedliky chutnat... oni totiz neji, co neznaj.
Urcite Ti jdi i do knedliku, ja jsem je uvarila (taky je nikdy nejedli) a jak Holandanum chutnali!

Bramborovy salat si muj manzel nemuze vynachvalit, ten jejich je bleeee... ten nemusim..radsi svuj domaci..
Alice is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 09-07-07, 12:41   #17
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Citaat:
frufru schreef:
Bericht bekijken
Jo a ve stredu nemuzu
Ja jsem stale tady. Utery, patek nebo vikend. O vikendu pojedem s pritelkou nejspis do Amstru obejit mesto, mrknout do muzei atd. Spolecnost vitana
Oud 23-07-07, 22:35   #18
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahoj, tak sraz bude ve stredu, 25.7. v 21:00 na tram zastavce Kneuterdijk (ta je v centru u Binnenhof). Jeste nevime, kam pujdem, rozhodnem se na miste, kazdopadne dalsi ucastnici jsou vitani. Tak nevahejte a ozvete se sem, at vime, s kym mame jeste pocitat.
Oud 25-08-07, 22:48   #19
Nieuw Lid

Nationaliteit:
Ahojte vsichni..

Zalozil jsem toto tema a dlouho se tu nic nedelo a koukam ze vse je jinak. Ted jsem se vratil z Ceska a zase zde budu par mesicu pusobit, takze pokud bude nejake spolecna akce (prijemne posezeni u pivka nebo tak,...) tak me prosim kontaktujte na ICQ 225-325-630
Arnost is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 29-08-07, 19:36   #20
Actief Lid

Kvetinka's avatar

Nationaliteit:
Ja jsem taky z Den Hagu.... tak si me muzete picnout na icq: 454-840-596. Tak si pokeckame a dame obcas to pivco, ne?
Kvetinka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties In onderwerp zoeken
In onderwerp zoeken:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Forumnavigatie

Nederlands Cesky English Deutch

© 2007 Tsjechie.net - Forum: vbulletin- Weather: In-pocasi.eu - Stats: Opentracker.net - SEO by vBSEO 3.2.0 - RSS Feed