![]() |
|
|
#81 |
|
CZ Moderator
|
To jsem si taky jeste neuvedomil... kurna
A co dal...? Udelal jsem si ridicak v CZ ale autem budu jezdit hlavne tady. Vymenim si ho na gemeente za holandsky ridicak... a kdyz se nastehuju do Cech si ho tam zase vymenim za Ceskej? Copa tuto je normalni v tej unii? |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Volwaardig Lid
|
sakva
tak me ho zase vezmou jo? a zase novy foto no des bes hruza![]() |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Actief Lid
|
To me taky nastvalo....jsem ceska mam cesky pas atd. ale ridicak holandsky...takze kdyz jedu domu tak ani nemuzu ridit cesky auto(jde to asi jenom se specialnim pojistenim nebo tak).....tak by mi vyhovovalo kdyby se na to proste vyprdli a v ramci unie by byl jeden ridicak...jakypak copak ze???
![]() |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Volwaardig Lid
|
nojo ale kdyz jsem tu stale jeste jako turista?Jsem jen zaregistrovana na gemeente,ze jsem na tyhle adrese a to je vlastne vse,tak mi to prijde nesmysl si vlastne jako turista menit ridicak?!Az tu budu mit povoleni k pobytu a tak,to chapu,ale takhle mi to prijde na hlavu postaveny.A co kdyz pak pojedu do Cech?Chytnou me,ja jim ukazu ceskou obcanku a holandsky ridicak?Taky prasteny ne?Prase aby se v tom vyznalo!!!
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Volwaardig Lid
|
pockej pockej
a kde musis vyridit povoleni k pobytu?![]() |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no tim ze si zaregistrovna na gemeente preci nejsi zadnej turista neeee????????? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Actief Lid
|
Ja si myslim,ze pokud je nekdo zaregistrovany uz na gemeente,tak tu nemuze byt jako turista.Uz tu proste zije.Stejny jako kdyz se hollandak zaregistruje v cR.Tak uz spada vse ...do CR zakonnu atd....
|
|
|
|