![]() |
|
|
#51 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
Ja jsem kdysi dostal stipendium asi i diky tomu, ze jsem se furt chodil ptat, jak to s tou mou zadosti vypada. Kulturni atache (nebo kdo to byl) si vzdycky vytahnul mou slozku ze stosu podobnych, chvili do ni koukal, pak tam jeste pridal par novych papiru, co jsem mu donesl a pak to vsechno polozil nahoru. Nejdriv ji vytahoval zdola, pak nekde z prostredka, a pak uz vetsinou skoro zhora a to uz si me pamatoval i jmenem. Ja jsem si pak daval pozor, abych mu i priste mohl prinest nejake dalsi potvrzeni nebo doporuceni, no a kdyz se pak rozhodovali, komu to dat, tak me uz jaksi nemohli prehlednout .Takze jestli se jim zadosti hromadi tak, jak prijdou, tak mas sanci, ze kazdym zavolanim zase predbehnes ty nove prichozi . |
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
no ja kdyz byla pro ridicak,tak me rekli,ze ten kdo je nahlaseny v holandsku,musi mit i holandsky ridicak a to pul roku od nastehovani,byla jsem tam dokonce dva dny pre uplynuti te ''pulrocni'' lhuty a bylo mi receno,ze jdu tak akorat vcas |
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
kdo pocka,ten se docka nemyslim to samozrejme zle,prala bych ti,abys mela tu karticku co nejdriv,bohuzelani jedna z nas s tim nic neudela.spis bych rekla,ze zalezi odkud si,cim mensi mesto,tim vetsi nadeje,ze to dostanes driv ![]() |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Na papiru od gemeente doslova stoji. "Betrokkene staat in Nederland bij de gemeente Landgraaf als ingezete ingeschreven en kan met het rijbewijs tot de einddatum volgens de EU/EER-regels in Nederland rijden" K tomu mi z gemeente poslali domu i cele zneni stazene z internetu...tak se nedej!! |
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
VIP Lid
|
Citaat:
obcas potkas urednika, ktery o tom prave nevi, a chova se jaky by byl dokonaly znalec tech zakonu a predpisu, ale muis trvat na tom, ze at si to pekne prostuduje. mam uz skoro 11 pripadu, kde urady proste "machruji". nezapomen ze urady tu (i vsude jinde) jsou tu pro obcany a ne naopak.
|
|
|
|
#60 |
|
Lid
|
Taky jsem se ptala ohledne ridicaku,nas plati ve vsech zemich EU.Ale pro jistotu,jsem si nechala udelat v CR mezinarodni ridicsky prukaz,ktery je platny na 3 roky.
|
|
|
|