![]() |
|
|
#21 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
,doufam,ze se jednoho dne napijem na uspesny konec cele te holandske procedury.Jo a jako,ja bych se i rada napila na tve svatbe,takze? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Lid
|
Citaat:
,prvni je rada na tobe zlato .Uz nemas moc casu,zabal kufry a frrrrrrrrrrrr do CR.Cekam te,pa,pa. |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Uz jsem zbalena a cekam na tchyni.Po ceste se jeste stavim do Penny,takze se trosilinku zdrzim,ale to neva,ze? |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Ale mozna uz treba o tom vite. |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Lid
|
Ahoj vsichni, chtela bych se zeptat kdo ma zkusenosti s cizineckou policii?! Ja jsem si zadala minuly tyden o studijni povoleni k pobytu a jak to tady tak vsechnoi ctu, zacnu je nahanet po tel. uz asi pristi tyden, nemam pravdu? Jak to tak asi dlouho trva, nevite? VAzne na to doost specham. Nebo jestli je nejaka cesta to uspisit...
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Actief Lid
|
ahoj terezko,
myslim,ze je to rozumne - cim driv, tim lip... z vlastni zkusenosti snad mohu jen poradit, ze na cizineckou policii se vyplati jit alespon ctvrt hodiny pred otviraci dobou, i tak se ti muze stat,ze uz tam bude fronta (zatim jen mala ). Na recepci ti daji listecek s cislem a pak te pusti do takove velke cekarny, kde si te pak nekdo zavola. Jinak s uredniky CP mam velmi dobre zkusenosti, vzdy byli vstricni a vedeli, o cem je rec. Hodne stesti pri studiu! |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Lid
|
ja jsem v belgii od roku 2000.vsechny papiry jsem mela v poradku az v roce 2002.schvalne vse prodluzuji,aby to lidi vzdali a odcestovali zpet do vlastni zeme.ale kdyz to zacnete sami uhanet tak se dockate.
takze kdyz neco potrebuji volam treba kazdy den a otravuju je, dokud ty papiry proste nedostanu.takze cim vic budete otravovat,tim rychleji to bude vyrizeno! ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Lid
|
Ma otazka ale znela jinak.. Ja uz jsem zi zazadala o povoleni, uz jsem jim dala vse potrebne, poslali to uz na IND, a to je prave ten problem. Jak to muze dlouho trvat, nez mi daji tu karticku? Pristi tyden to jsou 3nedele, asi je zacnu otravovat....
|
|
|
|