het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 20-08-06, 23:43   #21
Actief Lid

motylek's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Ankeja schreef:
Motylku,gratuluji,tak dlouho si na neho cekala,konecne jsi tu legalne a nebudou na tebe narazky......no proste to musime v cesku oslavit,zatim pa a posilam pusinu.
Dekuji.To si pis,ze to v Cesku oslavime.Vezmem sebou Safari a poradne to cekani zapijem.A jelikoz me stale ceka mnoho papirovani a vyrizovani ,doufam,ze se jednoho dne napijem na uspesny konec cele te holandske procedury.
Jo a jako,ja bych se i rada napila na tve svatbe,takze?
motylek is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-08-06, 09:15   #22
Lid

Ankeja's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
motylek schreef:
Dekuji.To si pis,ze to v Cesku oslavime.Vezmem sebou Safari a poradne to cekani zapijem.A jelikoz me stale ceka mnoho papirovani a vyrizovani ,doufam,ze se jednoho dne napijem na uspesny konec cele te holandske procedury.
Jo a jako,ja bych se i rada napila na tve svatbe,takze?
Jasne,vsechno zapijem.A s tou svatbou-kdo si pocka,ten se docka ,prvni je rada na tobe zlato .Uz nemas moc casu,zabal kufry a frrrrrrrrrrrr do CR.Cekam te,pa,pa.
Ankeja is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-08-06, 11:22   #23
Actief Lid

motylek's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Ankeja schreef:
Jasne,vsechno zapijem.A s tou svatbou-kdo si pocka,ten se docka ,prvni je rada na tobe zlato .Uz nemas moc casu,zabal kufry a frrrrrrrrrrrr do CR.Cekam te,pa,pa.

Uz jsem zbalena a cekam na tchyni.Po ceste se jeste stavim do Penny,takze se trosilinku zdrzim,ale to neva,ze?
Oud 21-08-06, 13:07   #24
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
motylek schreef:
No jeste nevim,asi pockam do ledna a pak si zazadam o pracovni povoleni a udelam si kurz socialni hygieny a budu partnerem od pritele v baru.To bude asi nejjednodussi,teda si myslim.Jeste se musim poradit s ucetnim.
Motylku, delat u pritele ma sve vyhody. Zeptej se na to ucetniho. Treba jako meewerkaftrek. Nebo se to take naziva vergoeding voor meewerkende partners. On uz ti to ucetni vysvetli.

Ale mozna uz treba o tom vite.
Martina is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 21-08-06, 19:19   #25
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Ankeja schreef:
Motylku,gratuluji,tak dlouho si na neho cekala,konecne jsi tu legalne a nebudou na tebe narazky......no proste to musime v cesku oslavit,zatim pa a posilam pusinu.
no tak legalne tu byla doted a navic to se soffi nummer nema co spolecnyho
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-08-06, 22:21   #26
Actief Lid

motylek's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Katy schreef:
no tak legalne tu byla doted a navic to se soffi nummer nema co spolecnyho
Co tou zpravou myslis?Ja snad potrebuju sofi nummer?Tim jsem se tady zaregistrovala a muzu se nechat pojistit.
Oud 24-08-06, 23:05   #27
Lid

Terezka's avatar

Nationaliteit:
Ahoj vsichni, chtela bych se zeptat kdo ma zkusenosti s cizineckou policii?! Ja jsem si zadala minuly tyden o studijni povoleni k pobytu a jak to tady tak vsechnoi ctu, zacnu je nahanet po tel. uz asi pristi tyden, nemam pravdu? Jak to tak asi dlouho trva, nevite? VAzne na to doost specham. Nebo jestli je nejaka cesta to uspisit...
Terezka is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 24-08-06, 23:22   #28
Actief Lid

goddart's avatar

Nationaliteit:
ahoj terezko,
myslim,ze je to rozumne - cim driv, tim lip... z vlastni zkusenosti snad mohu jen poradit, ze na cizineckou policii se vyplati jit alespon ctvrt hodiny pred otviraci dobou, i tak se ti muze stat,ze uz tam bude fronta (zatim jen mala ). Na recepci ti daji listecek s cislem a pak te pusti do takove velke cekarny, kde si te pak nekdo zavola. Jinak s uredniky CP mam velmi dobre zkusenosti, vzdy byli vstricni a vedeli, o cem je rec.
Hodne stesti pri studiu!
goddart is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 27-08-06, 14:26   #29
Lid

lenous's avatar

Nationaliteit:
ja jsem v belgii od roku 2000.vsechny papiry jsem mela v poradku az v roce 2002.schvalne vse prodluzuji,aby to lidi vzdali a odcestovali zpet do vlastni zeme.ale kdyz to zacnete sami uhanet tak se dockate.
takze kdyz neco potrebuji volam treba kazdy den a otravuju je, dokud ty papiry proste nedostanu.takze cim vic budete otravovat,tim rychleji to bude vyrizeno!
lenous is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 28-08-06, 22:08   #30
Lid

Terezka's avatar

Nationaliteit:
Ma otazka ale znela jinak.. Ja uz jsem zi zazadala o povoleni, uz jsem jim dala vse potrebne, poslali to uz na IND, a to je prave ten problem. Jak to muze dlouho trvat, nez mi daji tu karticku? Pristi tyden to jsou 3nedele, asi je zacnu otravovat....
Terezka is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels