![]() |
|
|
#12 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
si tady dva roky zustala nezaregistrovana ,tak ja nevim v cem je problem,holt si pockas.kdyz uz si za ty dva roky jeste ani nebyla zaregistrovat ,tak nevim proc najednou ten spech. jinak u nas na gemeente to trvalo tyden |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Actief Lid
|
Mne karticku poslali asi po mesici, ale pak jeste vyzadovali, abych jim tam donesla overeny rodny list.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Katy,ja se tam byla zaregistrovat okamzite ,ale nevedeli si rady.Dali mi cislo na IND at si tam zavolam a obdrzela jsem obalku pro verb.vergun..Celkem jsem tam byla skoro 6 a stejne mi nedokazali rict,co mam zapotrebi.Vse jsem se musela docist tady. A nespecham,proste jsem se chtela ostatnich zeptat,jak to u nich probihalo.Vim,ze se tady se vsim vyrizovanim proste cekat musi. Ty sama moc dobre vis,kolik vyrizenych papiru mam doma a na nic. |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Actief Lid
|
Hura,konecne mam sofi nummer.Tento tyden jedu do Ceska,ale ten pristi si ho pujdu vyzvednout.Takze jsem se dockala.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
co hodlas dal podnikat? |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Lid
|
Motylku,gratuluji,tak dlouho si na neho cekala,konecne jsi tu legalne a nebudou na tebe narazky......no proste to musime v cesku oslavit,zatim pa a posilam pusinu.
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
No jeste nevim,asi pockam do ledna a pak si zazadam o pracovni povoleni a udelam si kurz socialni hygieny a budu partnerem od pritele v baru.To bude asi nejjednodussi,teda si myslim.Jeste se musim poradit s ucetnim. |
|
|
|
|