het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 17-09-06, 21:00   #91
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Gambrinus schreef:
Kaca taky psala ze tu jeste NEMÁ povolení k pobytu

Kaca:
Az tu budu mit povoleni k pobytu a tak,to chapu,ale takhle mi to prijde na hlavu postaveny.
a co,ze nema povoleni k pobytu?to uz neni pro nas treba,muzem tu klidne zit 10let s nalepkou v pase a jen zaregistrovani na gemeente....

to tak muzou rikat turci a takovi co se sem stehuji,co musi mit vizum a dostat povoleni k pobytu,aby tu smeli zustat
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-09-06, 07:56   #92
Actief Lid

Nationaliteit:
Spravne,povoleni k pobytu nepotrebujeme.Uz je nezajimame.
Me tez rekli,kdyz jsem se podruhe prihlasovala zde v NL,ze uz nedostanu zadnou nalepku a ze uz vlastne nic nepotrebuji a zaregistrovana jsem byla i s papiry do tydne.No kupodivu to bylo rychli.Takze podle me,ten kdo se zaregistruje na gemente obdrzi jen stus papiru ze bydlis tam a tam,skym,a ja tam mam i jmena mych rodicu jelikoz jsem vdana.Nevim,jestli to maji ostatni co jsou jen v registrovanem partnerstvi?Ale nechapu porad,o jakem povoleni k pobytu se tu mluvi.Uz se to na cleny EU nevztahuje.
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-09-06, 08:40   #93
Volwaardig Lid

Kaca's avatar

Nationaliteit:
Jenze kazdy turista ktery tu zustava dyl nez 5 dni(myslim)a neni v hotelu se musi nahlasit na gemeente kde a jak dlouho zustane,to je v kazdy zemi a to ja mam taky,proste jsme sli na gemeente,rekli ja jsem na tyhle adrese a to je vse.To jsem tim myslela,asi jsem to predtim spatne napsala.
Kaca is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-09-06, 09:21   #94
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
Kaca schreef:
Jenze kazdy turista ktery tu zustava dyl nez 5 dni(myslim)a neni v hotelu se musi nahlasit na gemeente kde a jak dlouho zustane,to je v kazdy zemi a to ja mam taky,proste jsme sli na gemeente,rekli ja jsem na tyhle adrese a to je vse.To jsem tim myslela,asi jsem to predtim spatne napsala.
takze kdyz prijede moje matka na mesic sem a zustane u me,poletim s ni pro rodnej list a apostily ,aby se tu nahlasila jo,no pekne trapny
Katy is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-09-06, 09:48   #95
Actief Lid

Mishka's avatar

Nationaliteit:
Citaat:
Kaca schreef:
Takze kdyz jedete s pritelem do CR, tak se on taky bezi nekam nahlasovat???
Oud 18-09-06, 11:06   #96
Actief Lid

Mouse's avatar

Nationaliteit:
to se snad vztahuje az k pobytu delsim nez tri mesice ne????
Mouse is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 18-09-06, 12:21   #97
Volwaardig Lid

Kaca's avatar

Nationaliteit:
Nee nic takovyho,ale teoreticky bys mela kdyz nekam prijedes zajit na radnici a rict ze jis na tyhle adrese a do tolikatyho.Kdyz jedes na dovcu a ses v hotelu tak to delaji oni.Ale jasne ze jinak na to kazdy kasle.
Kaca is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 19-09-06, 20:02   #98
Actief Lid

coccinnele's avatar

Nationaliteit:
tak to bylo ale uz neni, ted je ta lhuta 3 mesice.... ale stejne to nikdo nekontroluje.... to by se s tech turistu museli na uradech zblaznit, kdyby se kazdy mel hlasit pri pobytu na 5 dni.
coccinnele is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 19-09-06, 20:06   #99
Actief Lid

Nationaliteit:
Citaat:
coccinnele schreef:
tak to bylo ale uz neni, ted je ta lhuta 3 mesice.... ale stejne to nikdo nekontroluje.... to by se s tech turistu museli na uradech zblaznit, kdyby se kazdy mel hlasit pri pobytu na 5 dni.
Tak to je fakt smesny.To jsem jeste neslysela ze se musi chodit turisti hlasit.To Hollandsko je stejne divny!
veronika is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 20-09-06, 01:54   #100
Actief Lid

motylek's avatar

Nationaliteit:
Ja tady jsem skoro dva roky a teprve jsem tady zaregistrovana 3 mesice na gemeente a predtim jsem se nehlasila vubec nikde,proste jsem tak nejak kazde 3 mesice jela zpatky do ceska a bylo to,stejne te nikdo nekontroluje,jak dlouho tady jsi.
motylek is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels