![]() |
|
|
#91 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
to tak muzou rikat turci a takovi co se sem stehuji,co musi mit vizum a dostat povoleni k pobytu,aby tu smeli zustat |
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Actief Lid
|
Spravne,povoleni k pobytu nepotrebujeme.Uz je nezajimame.
Me tez rekli,kdyz jsem se podruhe prihlasovala zde v NL,ze uz nedostanu zadnou nalepku a ze uz vlastne nic nepotrebuji a zaregistrovana jsem byla i s papiry do tydne.No kupodivu to bylo rychli.Takze podle me,ten kdo se zaregistruje na gemente obdrzi jen stus papiru ze bydlis tam a tam,skym,a ja tam mam i jmena mych rodicu jelikoz jsem vdana.Nevim,jestli to maji ostatni co jsou jen v registrovanem partnerstvi?Ale nechapu porad,o jakem povoleni k pobytu se tu mluvi.Uz se to na cleny EU nevztahuje. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Volwaardig Lid
|
Jenze kazdy turista ktery tu zustava dyl nez 5 dni(myslim)a neni v hotelu se musi nahlasit na gemeente kde a jak dlouho zustane,to je v kazdy zemi a to ja mam taky,proste jsme sli na gemeente,rekli ja jsem na tyhle adrese a to je vse.To jsem tim myslela,asi jsem to predtim spatne napsala.
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]()
|
|
|
|
|
#96 |
|
Actief Lid
|
to se snad vztahuje az k pobytu delsim nez tri mesice ne????
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Volwaardig Lid
|
Nee nic takovyho,ale teoreticky bys mela kdyz nekam prijedes zajit na radnici a rict ze jis na tyhle adrese a do tolikatyho.Kdyz jedes na dovcu a ses v hotelu tak to delaji oni.Ale jasne ze jinak na to kazdy kasle.
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
tak to bylo ale uz neni, ted je ta lhuta 3 mesice.... ale stejne to nikdo nekontroluje.... to by se s tech turistu museli na uradech zblaznit, kdyby se kazdy mel hlasit pri pobytu na 5 dni.
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Actief Lid
|
Ja tady jsem skoro dva roky a teprve jsem tady zaregistrovana 3 mesice na gemeente a predtim jsem se nehlasila vubec nikde,proste jsem tak nejak kazde 3 mesice jela zpatky do ceska a bylo to,stejne te nikdo nekontroluje,jak dlouho tady jsi.
|
|
|
|