![]() |
|
|
#41 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
A ty mila KLAR...nevim,kdo by ty hormony mel zklidnit.. me uz se ta puberta tak nebouri...jsem prece strara ne?? A priste prosim pis slusne...my nejsme tady ma mejake pubertalni vyjevy zvedavi... DIK!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
..jen jsem rekla: chci vam ukazat, jak pari nejmladsi generace z Vas..kazdy si to prebral jinak..bych do te generace pocitala i tebe, jano, kdyby ses sama nezaradila mezi starsi.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Actief Lid
|
Holky, doufam, ze mate s sebou fotak, moc rada uvidim,jak jste se tam meli a kolik vas tam bylo, ja se do te restaurace tak dlouho chystam, skoda,ze me to zase nevyslo, tak se aspon tesim na fotky. Pocasi vam preje, bavte se dobre ![]() |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
Nerikam, zes to napsala, ale proste to tak vyznelo...a tyto srazy jsou o zabave a nikdo nemusi predem avizovat, ze se tam zkali...chapes to trochu lepe?...uzivej si tohoto fora, protoze je to senzacni vymenovat si zkusenosti a ziskavat nove pratele....a mimochodem clovek je stary tak, jak se citi...to bys neverila, jak si lide s mladou dusi umi uzivat zivota a delat si i srandu ze sebe sama...a to je nekdy umeni... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Actief Lid
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Volwaardig Lid
|
Citaat:
..jak se to rika v cechach? laska hory prenasi, ale s blbosti ani nehne.. ..proste jste si to vylozily jinak.. psala jsem o pareni, ne o zliti se..pareni pro mne znamena dobra hudba, dobre piti, fajn prostredi a samozrejme cesky jazyk... takze treba priste Vam ukazu, jak pari nejmladsi generace z Vas, ktera je tedy zrejme jeste v puberte.. ..preji krasny horky den, vyhodte nohy na slunko..ja mam sejry :traan: .. |
|
|
|
|