![]() |
|
|
#24 | |
|
Administrator
|
Citaat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Actief Lid
|
Tak uz se nemuzu dockat mi s manzelem prijedeme a zaroven si oslavim svych 29let zivota.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Nieuw Lid
|
Juj, to bych se rozjela take..Koukla jsem do mapy a neni to zase tak zavratne daleko ode mne ( Kinrooi, Belgie) Ale bohuzel, pracuji v jedne male restauraci a ted nastava cas zahradech a myslim, ze volna bych se nedoptala:traan: Ale preji vsem krajanum prijemnou zabavu
![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Nieuw Lid
|
Ahoj Janicko ja jsem moc rada ze delate takove akce pro Cechy a slovaky rada bych se tam prijela podivat protoze ja tady ve Waalwijku in Brabant nemam zadne Ceske kamarady ale musis mi prosimte napsat adresu diky s pozdravem Karla
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Lid
|
Ahoj!
Tak jsem zjistovala ve Vlodropu a okoli moznosti prenocovani a moc stastne to nedopadlo. Ubytovna je zamluvena, tak jsem sehnala par kempu nebo pension. Chce to si vsude zavolat a informovat se nebo se jeste mrknout na internetu, jestli neco nenajdete sami. preju hodne stesti! Bed & Breakfast BergOpwaerts Hagelkruisweg 7 Sint Odilienberg tel. 0475-331194 mobil 0621521275 Cafe Hotel Restaurant DE ETSBERG Etsberg 7 tel. 0475-531433 kempy: Kampeerboerderij Holsterhof Familie ten Berge Paalderweg 2 Posterholt tel. 0475-403461 ELFENMEER Rekreatie park Meinweg 1 Herkenbosch tel. 0475-531689 |
|
|
|