![]() |
|
|
#11 |
|
Actief Lid
Nationaliteit:
|
Hodne stesti Martine a at se ti dari vsechno na co sahnes :-)) !!!!
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Volwaardig Lid
|
Tak uz mi zacal posledni tyden v Holansku. V sobotu uz mi odvezli me veci, mam tu ted jen to nejnutnejsi. V patek posledni party v Groningenu, sobotu spinkat, v nedeli udelame posledni danove priznani a vecer pojedu. Jsem z toho dost rozrusenej a nefunguju uplne normalne.
Minuly vikend jsem mel rozluckovou pitku s nejlepsimy prateli a dost me to vzalo (nejenom chlast..) Asi uz se nedostanu na internet do meho odjezdu tak se tu vsichni mejte jak chcete a at jste stastni!!! Zdravi Martin
|
|
|
#14 |
|
Volwaardig Lid
|
tak si ten posledni tyden poradne uzij....i kdyz louceni je velice tezke vzdycky si rikej, ze se muzes kdykoliv vratit. ja vim lehce se rika a tezko dela,ale i tak....preji hodne stesti at jsi kdekoliv
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Volwaardig Lid
|
Ahoj Lidicky!
Tak jsem se konecne zabydlel a zapracoval, dnes mam moznost na internet tak vam pisi novinky o sobe. Prestehovani probehlo v pohode. Bydlim ted v Kaplici kde mam pronajmutou garsonku. Uz jsem si to zutulnil po svem a je mi moc fajn. take v praci se mi dari. behem peti dnu jsem povysil na hlavniho kontrolaka a ted v patek mi vedeni nabydlo misto mistra. To neni zrovna pomaly postup ze? Pristi pondeli (20.) budu odletat na mesic do Ameriky, ale bude to me prvni a posledni cestovani, chteji si me udrzet na place. Moc me to bavi a jsou tu i fajn lidi tak uvidime. Udelal jsem dobre ze jsem se vratil. Mam obrovsky pocit stesti i kdyz mi tu na uradech prvni dva tydny davali co proto. Dnes uz jsem v pohode a mam udelane dlouhodobe turisticke vizum (do smrti), ted uz me nikdo otravovat nebude. Tak ted vite alespon neco vice zase priste Martin
|
|
|
#17 |
|
Legende
|
Ahoj Martine,
To je dobre ze je z Tebou vse v pohode. Jenom jeste malickost, uprav si "profil", Leeuwarden je historie. Vašek |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Actief Lid
|
Ahoj Marto, no to jsem moc rada,ze se ti libi. Ja uz si mesic rikam, ze ti musim napsat dopis, ale jsem porad nekde v trapu a nejak jsem na to zapomnela. Moc mi tu chybis :-( Od rijna tu bydli Bara (dela au-pair pro nemecky mluvici rodinu), tak se ted docela casto schazime, tak aspon neco, ....ale neni to to same.....posilam velkou pusu.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Volwaardig Lid
|
to ja jsem se zrovna vratila z okruzni jizdy Cr - Sr, no hezke.... preju mnoho stresti a at se ti splni i tva nejtajnesi preni, ktere si si tady nastradal. pusiky, v. ono jak se to neda, nejde to, nesmi se to tlacit, to je jak s vredama - zeptejte se na koznim.... proto, at si kazdy hleda sve stesti, a kdosi rekl, kazdy si je sveho stesti strujcem x x x x x |
|
|
|