![]() |
|
|
#21 |
|
VIP Lid
|
Re: Vychova deti v NL
Ja bych taky rada byla s ditkem do tri let doma, ale nevim jestli to financne zvladnem...!!!
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
VIP Lid
|
No v podstate jit delat nechci, protoze si stale myslim ze by dite do urciteho veku melo byt vychovavano matkou nebo otcem a ne ve skolce anebo byt porad u babicky a dedy.. ale jestli nebudem mit na bydleni a na jidlo, tak mi holt nic jineho nezbyde.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
VIP Lid
|
Tak strasny to snad nebude???
![]() A navic, kdyz je dite cast dne ve skolce nebo u babicky, tak mu to muze jen prospet...neni nad to, kdyz je dite brzy samostatne. Ja nevim, ale nepochopim matky, ktery pro desetilety dite jeste chodi do skoly a nebo se ho boji nechat samotny doma. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
VIP Lid
|
Tak to zase nemyslim. Ja jsem do skolky nikdy nechodila, sla jsem az do skoly. Ale problemy s jinymi detmi jsem nikdy nemela. A samostatna jsem byla velice brzo, od osmi let jsem chodila i sama k doktorovi, jezdila za babickou a dedou na chalupu vlakem.. takze je to spis o vychove. Ale kazdy ma s tim jine zkusenosti a taky zalezi na diteti... protoze kazde je jine.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Lid
|
...Klaro,
taky pro me bylo tezky po trech mesicich doma jit znova do prace, ale protoze jsem rada, ze praci mam, tak mi nic jineho nezbyvalo. A je fakt, ze delam jenom dva dny v tydnu a mala je jeden den v jeslich a druhy den hlida muj pritel,takze si uzije i tatinka. Na kinderopvang si nemuzu v nejmensim stezovat a jsem rada, ze je mala taky s ostatnima detma.... Doufam, ze zakladni vychovu ziska doma a co pochyti venku, to by pochytila stejne, takze... ) |
|
|
|