het Tsjechisch Forum
Voorpagina - Forums - Fotogalerij - FAQ - Registreren
Registreren FAQ Ledenlijst Agenda Zoeken Berichten van vandaag Alle berichten als gelezen markeren

Antwoord

Onderwerp-opties
Oud 12-04-05, 08:54   #21
VIP Lid

Nationaliteit:
Re: Vychova deti v NL

Ja bych taky rada byla s ditkem do tri let doma, ale nevim jestli to financne zvladnem...!!!
Klara is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-04-05, 11:33   #22
VIP Lid

barbie's avatar

Jestli mas hlidani, tak muzes jit delat. Jinak to nema cenu, protoze akorat odevzdas vyplatu na kinderopvang...
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-04-05, 18:23   #23
VIP Lid

Nationaliteit:

No v podstate jit delat nechci, protoze si stale myslim ze by dite do urciteho veku melo byt vychovavano matkou nebo otcem a ne ve skolce anebo byt porad u babicky a dedy.. ale jestli nebudem mit na bydleni a na jidlo, tak mi holt nic jineho nezbyde.
Oud 12-04-05, 18:36   #24
VIP Lid

barbie's avatar

Tak strasny to snad nebude???

A navic, kdyz je dite cast dne ve skolce nebo u babicky, tak mu to muze jen prospet...neni nad to, kdyz je dite brzy samostatne.
Ja nevim, ale nepochopim matky, ktery pro desetilety dite jeste chodi do skoly a nebo se ho boji nechat samotny doma.
barbie is offline   Bericht citeren in antwoord
Oud 12-04-05, 19:56   #25
VIP Lid

Nationaliteit:

Tak to zase nemyslim. Ja jsem do skolky nikdy nechodila, sla jsem az do skoly. Ale problemy s jinymi detmi jsem nikdy nemela. A samostatna jsem byla velice brzo, od osmi let jsem chodila i sama k doktorovi, jezdila za babickou a dedou na chalupu vlakem.. takze je to spis o vychove. Ale kazdy ma s tim jine zkusenosti a taky zalezi na diteti... protoze kazde je jine.
Oud 13-04-05, 19:23   #26
Lid

Nationaliteit:

...Klaro,
taky pro me bylo tezky po trech mesicich doma jit znova do prace, ale protoze jsem rada, ze praci mam, tak mi nic jineho nezbyvalo. A je fakt, ze delam jenom dva dny v tydnu a mala je jeden den v jeslich a druhy den hlida muj pritel,takze si uzije i tatinka. Na kinderopvang si nemuzu v nejmensim stezovat a jsem rada, ze je mala taky s ostatnima detma....
Doufam, ze zakladni vychovu ziska doma a co pochyti venku, to by pochytila stejne, takze... )
Slunicko is offline   Bericht citeren in antwoord
Antwoord

Onderwerp-opties

Berichtregels